Дучето постави три въпроса за ЦСКА пред Томов

7397
Дучето постави три въпроса за ЦСКА пред Томов
Снимка: БГНЕС

Бившият председател на централния фенклуб на ЦСКА Димитър Ангелов поиска от Александър Томов да каже истината за управлението на клуба, пише в.”Меридиан мач”.

"Всеки трябва да застане най-отговорно и да каже истината. Това се отнася най-вече за Александър Томов, до него Александър Чакмаков, а до него всеки един, който се ползва с авторитет в "червената" общност, и да кажат: „Хора, вървим така, така, така. .."

Иван Иванов с ултиматум към ЦСКА, заплаши евроучатието им

Футболист номер 1 на България за миналата година Иван Иванов постави ултиматум на ЦСКА да му плати до понеделник 80 000 лева след неспа...

За мен трябва да има пълна яснота за колко беше купен ЦСКА - за 10 млн. лв. ли беше купен този клуб, или за нещо друго? Какви са задълженията на клуба към днешна дата? Какво струват тези четири победи над Левски? Респект, огромен успех е да бъдеш втори, при условие че никой не те е слагал между живите, но срещу какво? Моето мнение е, че ако господин Томов искаше да има успех, 100% гарантиран, трябваше да отговори на тези въпроси.

Аз си купих акции на ЦСКА според възможностите си, но големият инвеститор, богатият човек, няма как да го накараш да си даде парите. Вярвам на Александър Чакмаков на 100%, вярвам на Лъчезар Николов на 1000%. Вярвам на хората, с които съм израснал на стадиона. На г-н Томов му желая успех и от сърце се моля да му повярвам", коментира Дучето.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ