Истерията продължава, продадоха над 20 000 билета за мача на Лудогорец

17729
Истерията продължава, продадоха над 20 000 билета за мача на Лудогорец
Снимка: БГНЕС

 

Продължава истерията за билети за мача Лудогорец - Лацио! До 10 часа тази сутрин са продадени над 20 000 билета за мача, като от ценните хартийки са останали само за секторите Б и Г на цена от 10 лева. Това не спира феновете и въпреки клубните си пристрастия, те са готови да се отзоват и да подкрепят българския тим. Това се доказа и в Пловдив, където също отвори каса за билети, която се радваше на голям интерес.
Мачът реванш от 1/16-финалната фаза на Лига Европа е утре от 20:00 часа, а Лудогорец има преднина от 1:0 след двубоя в Рим.

Продължава истерията за билети за мача Лудогорец - Лацио! До 10 часа тази сутрин са продадени над 20 000 билета за мача, като от ценните хартийки са останали само за секторите Б и Г на цена от 10 лева. Oтворена е касата на ул. Гурко. Прави впечатление, че въпреки клубните си пристрастия феновете са готови да се отзоват и да подкрепят българския тим. Това се доказа и в Пловдив, където също отвори каса за билети, която се радваше на голям интерес.

Лошо! Рея пуска топ състав срещу Лудогорец

  Лацио няма да подцени реванша срещу Лудогорец от Лига Европа. Треньорът на "орлите" Еди Рея връща в игра част от титулярите си,...

 

Мачът реванш от 1/16-финалната фаза на Лига Европа е утре от 20:00 часа, а Лудогорец има преднина от 1:0 след двубоя в Рим.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ