Новият нападател в Левски ще взима максималната заплата в клуба

24084
Новият нападател в Левски ще взима максималната заплата в клуба
Снимка: Getty Images/Gulliver

Нападателят Дани Н’Гесан, който ще дойде на „Герена" днес, ще удари тавана на заплатите в Левски съобщава "Меридиан Мач". Френският нападател се разбра със „сините" и се очаква в понеделник да бъде представен официално като ново попълнение на Левски.

27-годишният футболист ще взима максималната заплата, който към днешна дата се дава на „Герена" - 8000 евро. Сумата е двойно по-ниска от тази, която получаваха част от чужденците в Левски до миналия сезон. Очакваше се Дани Н’Гесан да дойде при „сините" само ако се стигне до трансфер на Валери Божинов в Уест Хем.

„Чуковете" се отказаха официално от бившия национал, но въпреки това силният човек на „Герена" Георги Иванов реши да осъществи трансфера на миналия през 9 клуба на Острова Н’Гесан. Според запознати Гонзо се е решил на този ход заради слабата форма на Валери Божинов. Очакваше се, че миналият през Манчестър Сити и Ювентус нападател ще възвърне добрата си форма през този сезон, но това не стана. Заради това Божинов се превърна в резерва, а пред Гонзо няма много опции отпред. Дефицитът на атакуващ футболист се засили и от факта, че Георги Иванов залага на схема с двама нападатели.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ