Стоичков прекара рождения си ден с Джей Ло и Рики Мартин

14979
Стоичков прекара рождения си ден с Джей Ло и Рики Мартин
Снимка: БГНЕС

Христо Стоичков отпразнува скромно 48-ия си рожден ден на 8 февруари в тесен кръг в Маями. Без оркестър, традиционните стотици гости и глезотии. Камата наел яхта за разходка и обяд за семейството си и приятели, но привечер “на пожар” се наложило да напусне купона заради мегазвездата Дженифър Лопес.

“Лафът “Няма събота, няма неделя!” ме застигна и мен - довери Стоичков от слънчева Флорида. - Обадиха ми се изненадващо по мобилния да слагам костюма и спешно да се появя в телевизията. Разбрах само, че Джей Ло и Рики Мартин идват за снимки в нашата телевизия във връзка с официалната песен на мондиала в Бразилия. И трябвало да съм там...”

Стоичков добави: “Разбрах, че журналистите не лъжат поне за едно - наистина никога не почивате! Постоянно нещо се случва и трябва да реагираш. Но мен това много ме забавлява, страшно ми е интересно. Чувствам се супер в Маями. Най-често сутрин съм на голф, а в късния следобед се забавлявам в телевизията.

Но да ви изпреваря въпроса - за Джей Ло нищо не мога да ви кажа, защото забраниха да се изнася каквато и да била информация за видеоклипа и всичко около снимките. Сори, това е положението.”

Парчето, за което Стоичков е призован в офисите на “Телевиса”, се казва “Ние сме едно”. То стана официален химн на световното първенство по футбол, изпълняват го звездите Питбул, Клаудия Лейте и Джей Ло. Явно снимките са част от видео оформлението на песента, която ще озвучи мондиала в Бразилия през лятото.

Лопес, която се слави като певица, актриса, танцьорка, дизайнер и модна икона имаше шикозно имение в Маями, но го продаде за близо $40 млн.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ