Ски центърът над Банско вече работи

6814
Ски центърът над Банско вече работи

От 1 декември ски съоръженията в Пирин планина над Банско вече работят. Това съобщиха от концесионера на ски зоната – фирма „Юлен" АД.

Официалното откриване на зимния сезон ще е на 12 декември. Очакванията са той да приключи в средата на април догодина. Тази година специален гост на пистите за старта на сезона ще бъде германската ски-легенда - двукратният олимпийски шампион Маркус Васмайер. Той ще има свой отбор от фенове на ските, които ще се състезават срещу тимовете на ветераните Марк Жирардели и Петър Попангелов, които от години са неизменни участници в шоуто за началото на ски сезона в Банско. Това състезание, известно като "Влез в отбора на шампиона", ще противопостави трите отбора от по 15 скиори.

Откриха "Банско филм фест"

Заместник-кметът на община Банско – Сашка Въчкова откри Петнадесетото издание на Международния фестивал за планинарските филми &b...

Зимният празник ще продължи с петото поредно издание на добилата голяма популярност игра "Ловци на съкровища". Нов автомобил „Audi A3", както и още много други страхотни награди, ще бъдат скрити под снега на Бъндеришка поляна. Официалното откриване на сезона ще се състои на площад „Никола Вапцаров" от 18:00 часа.

Самодейните състави към читалището в Банско ще подгреят публиката, а една от най-популярните български групи и запазена марка за качествена музика и добро настроение - „Акага", ще поздрави жителите и гостите на курорта с концерт за финал.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини