"BG-пропилян живот"

13676
"BG-пропилян живот"
Книгата разказва за това как системата надвива човека в България

Новата книга на Даниела Иванова „BG-пропилян живот” разказва как реализацията в България се осъществява не благодарение на условията, а въпреки тях. Тя изобразява невежеството и безобразията, бюрокрацията, в която се оплитаме и борбата с всекидневието.

Четивото е посветено на всички българи, които имат талант, желание и сили да вървят напред, но понякога се отчайват от системата. Виждайки, че парите са по-силни от морала, правата и законите те губят мотивацията си, губят и самите себе си.

Гийом Мюсо - най-продаваният писател за 2011 г.

Гийом Мюсо измести Марк Леви в класацията за най-продавания френски писател за изминалата 2011 г., пише в. "Фигаро". Мюсо оглави ежег...

Това е втора книга за писателката Даниела Иванова. Българската публика я познава най-вече от коментарите й , които звучат в радио ефира и в няколко интернет сайта. Чрез своята творба тя се стреми да намери начин, чрез който да промени ситуацията в страната.

„Написаното от нея е за тези, които пропиляха живота си и допуснаха системата да ги убива”, пишат от издателството. А всъщност чрез книгата авторката се опитва да обясни как това да не се повтори и с децата ни, които заслужават пълноценен живот.

Редактор: Боряна Кръстева

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги