"Лукойл" за Марешки: Нямаме договори за доставка с него, лично той отказа да подпише

1456
"Лукойл" за Марешки: Нямаме договори за доставка с него, лично той отказа да подпише
Снимка: БГНЕС

"Лукойл България" няма сключени договори за доставки на горива с фирми, свързани или принадлежащи на г-н Веселин Марешки. Това съобщават от компанията в специално изявление до медиите.

От "Лукойл" уточняват, че доказателство за липсата на сключени договори е писменият отказ на самия Марешки да сключи пряк договор с дружеството.

Марешки: Упражняват ми извратен натиск

Бизнесменът Веселин Марешки излезе с обръщение във връзка с опожарен автомобил на консултант на VM Petroleum и поредните отказани доста...

Припомняме, че вчера (19 май) в свое официално обърщение бизнесменът заяви, че в база, брандирана със символите на "Лукойл", намираща се на територията на бившия завод "Плама" в Плевен, негов камион е получил отказ на 17.05.2016 година да бъде зареден при предплатена доставка от наша страна още предишния ден и направена (и потвърдена) заявка два дни по-рано.

Отказ за зареждане на гориво от нефтобаза е възможен само в случаите, в които такова гориво не е заявено или заплатено по надлежния законоустановен ред, отвръщат от "Лукойл". Както на 17 май, така и преди и след тази дата в нефтобазите ни не са получавани нито заявки, нито плащания от фирми на Веселин Марешки, добавят от компанията. Ако той е срещнал затруднения или пречки в снабдяването си с горива, то следва да предяви претенциите си към доставчика или доставчиците, които ползва, и на които е заявил и заплатил своята поръчка, съветват от "Лукойл".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика