9ff и SpeedArt обявяват несъстоятелност

9722
9ff и SpeedArt обявяват несъстоятелност
9ff и SpeedArt, имена, които свързваме с дяволски творения на Porsche, скоро може да изчезнат от автомобилния небосклон.

Създаването на култови спортни автомобили, които да носят печалба е територия, в която Porsche е ненадминат. Именно Porsche държи лидерството по отношение на най-високата цена, на която продава един свой автомобил. Но, за съжаление, други две имена – тези на 9ff SpeedArt – не могат да се похвалят с нещо подобно, независимо че техните автомобилни творение също са на база Porsche.

Последните двама се присъединяват към дългия списък от тунери и по-малки независими компании, които обявяват несъстоятелност. Ludwigsburg District Court е назначил специалиста д-р Филип Груп да разглега въпроса с несъстоятелността на SpeedArt. Dortmund District Court е назначил адвоката по свързани с фалити дела, Карстен Кох, да поеме случая на 9ff.

При Mansory всичко е въпрос на крайности

Mansory е тунинг компанията на крайностите, а границата между красивото и грозното при тях е много тънка. Или много, ама много дебело п...

Подробности какво точно се случва, какъв е въпросът, какви са задълженията – липсват. Остава само да се надяваме тези две имена да не изчезнат от небосклона. Би било смъртен грях да изчезне име, способно да направи автомобил с 1400 к.с. и 1160 Нм, развиващ над 430 км/ч максимална скорост, а до 300 км/ч стига за невероятните 13 секунди! Това е GT9 Vmax на 9ff.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com