Holiday Mobile: Лидерът на Camping&Caravaning Expo 2024 ни очарова за пореден път

1412
Holiday Mobile: Лидерът на Camping & Caravaning Expo 2024 ни очарова за пореден път
Снимка: Holiday Mobile

Най-голямото българско къмпинг и караванинг изложение Camping&Caravaning Expo 2024 се проведе преди броени дни на територията на Sofia Land. За първа година събитието събра рекорден брой изложители - 80. Организирано от camping.bg, събитието за аутдор туризъм привлече над 20 000 души, които изповядват една обща страст - домовете на колела, които да ги отведат на приключения.  

Най-големият изложител и тази година беше Holiday Mobile. Известни и като официалният вносител на премиум марките кемпери: Hymer, Burstner и Etrusco за България.

Те представиха най-новите модели HYMER, базирани на Меrcedes Sprinter, впечатляващи с тяхната визия, качество, надежност и иновативни технологии.

Kато дългогодишен лидер в бранша, Holiday Mobile много добре отгатна какво наистина ще се хареса на посетителите на изложението. Доказателство за това беше нестихващият интерес и опашки пред щанда на фирмата.

Holiday Mobile е лидер на българският пазар на кемпери и каравани, с над 30 годишна история. Компанията не предлага просто продажба на превозни средства за свободното време, а затваря цикъла на обслужване като предоставя сервиз за допълнително оборудване и ремонти. И за да задоволи всички нужди на своите клиенти, Holiday Mobile разполага и с отлично зареден магазин, в които могат да се намерят всички възможно аксесоари, части и консумативи за любимия кемпер или каравана. Тук можете дори да наемете кемпер, за да се насладите на несравнимото удоволствие да почивате без ограничения.

За да паразувате и научите повече за компанията можете да посетите сайтовете:

· holiday-mobile.com

· camping-sofia.bg

· kemperipodnaem.bg

Кемпер Центъра Holiday Mobile отворен за клиенти от понеделник до събота на адрес: София, Самоковско шосе 95, тел: +359 888 80 44 77; +359 2 476 52 62, e-mail: info@holiday-mobile.com“. 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com