Безумно изпреварване довело до катастрофата с две жертви край Перущица

36882
Безумно изпреварване довело до катастрофата с две жертви край Перущица
Снимка: БГНЕС

Безумно изпреварване е причинило адската катастрофа, която отне живота на двама млади мъже край Перущица. Това показаха първите резултати от разследването на инцидента. Трагедията се случи тази сутрин около 7,00 часа на пътя Брестовица - Перущица. По данни на полицията лек автомобил БМВ, управляван от 35-годишен брестовичанин, е предприел изпреварване на лек автомобил "Форд", информира "Блиц". По време на маневрата двете коли се сблъскали странично и се отклонили от пътя си. БМВ-то се превъртяло няколко пъти и излязло извън платното за движение.

От своя страна фордът, в който са пътували четирима мъже от Перущица, се врязал в дърво. При удара на място са загинали двама от пътниците, а 30-годишният водач и друг мъж на 29 са транспортирани в болница в Пловдив. Там е откаран и шофьорът на БМВ-то. На мъжете са назначени кръвни проби за алкохол.

Челен сблъсък отне живота на двама млади мъже в неделната утрин

Двама млади мъже загинаха в адска катастрофа рано тази сутрин на пътя Брестовица-Перущица. Два автомобила са се сблъскали челно с висок...

Местопроизшествието е посетено от съдебен лекар и разследващи полицаи в сектор "Пътна полиция" – Пловдив. Работата по изясняване на случая продължава. На място са роднините на двете жертви, които плачат и ридаят неудържимо. Ще бъде направена съдебно-медицинска и техническа експертиза, които ще дадат подробности за адското меле.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com