Няма по-голямо удоволствие от ужаса - стига да е нечий друг

7528
Няма по-голямо удоволствие от ужаса - стига да е нечий друг

„Кървави книги, том 2“ предлага нова порция шокиращи истории, гарнирани с ирония, които ще ви провокират с внушението, че „няма по-голямо удоволствие от ужаса - стига да е нечий друг".

Този път ще се спуснете до дълбините на страха, за да откриете същността на чистия, неподправен ужас; ще се състезавате с Дявола в надпреварата на века и ще разберете защо не трябва да спите с жени, способни да ви убият със силата на желанието си; ще бъдете погребани живи в пустинята, защото „кръвта вода не става“, и за пореден път ще се убедите, че вълците не менят нрава си, без значение как са дегизирани.

Марио Варгас Льоса и "Панталеон и посетителките"

Eдин от най-известните и значими романи на Варгас Льоса не е загубил актуалност до днес – преиздаван е многократно, има две филмо...

Талантлив писател, сценарист, режисьор, актьор и художник, Баркър се сдоби със светкавична популярност заради необузданото си въображение и умението да облича ужаса в метафори. Шестте тома на елегантно-страховитите „Кървави книги“ са издадени в повече от 40 държави със забележителен успех.

Името Клайв Баркър е синоним на първокласна хорър и фентъзи литература, а много от произведенията му, включително разкази от тази поредица, са екранизирани, превърнати в пиеси, комикси и видеоигри.

Неслучайно самият Стивън Кинг признава: „Видях бъдещето на ужаса... и то се казва Клайв Баркър“!

Цена: 14 лв.

Провокацията "За мен спомни си в утрешната битка"

"За мен спомни си в утрешната битка" започва с провокация и се устремява към брилянтния си финал, разгръщайки пъзел от късчета в минало...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com