Пролетта на емигрантите

15930
Пролетта на емигрантите

Светът е пълен с емигранти. Едни са такива
извън страната си, други – вътре в нея.
Най-тъжно е, когато емигрират душите на
хората и на мястото на човеците нахлуят
животните.

Калин Илиев


Пророчески,завладяващ роман!Книга, която улавя и описва бунтовете, подслушванията, сблъсъка
между президент и премиер от 2013-а преди те да са се случили. Книга, която повдига завесата на бъдещето! Книга за вечната битка  между добрите и лошите, за „сянката на животното“, която наднича зад Човека.

Народът на Нулиа е доведен до мизерия и отчаяние в резултат на лошото и корумпирано политическо управление. В страната се шири  полицейщина, масово подслушване, терор и страх.

Между отделните кланове във властта текат жестоки, изобретателни  сблъсъци за надмощие. Главните герои сред  управляващите, Вожда, Клюна, Глигана, Джокера, Плъха, са обсебени от бесовете на алчността, разрухата и сексуалния нагон, доминирани от „сянката на животното”, според определението на един от героите.

Месец преди изборите в Нулиа се завръщат десетки хиляди емигранти, ръководени от организацията „Освобождение”, чиито водачи под секретност работят за каузата от Париж и Лондон. Целта им е да катализират гражданския процес и заедно с останалите нули да спечелят изборите и променят политическото статукво в страната.

Освен ръководителите на организацията – Радикалния, Пророчицата и Дипломата, се открояват младите Виктория и Максим, между които пламва любов, както и техните близки Теди и Марта, приятели, журналисти и други. Между тях се случват любопитни събития, романтични изживявания, вдъхновени постъпки.  

Идва пролетта на емигрантите!

Христос Воскресе, а Свети Георги дойде да победи злото! В тези светли часове и броени дни преди изборите на 12 май, в страната като зе...

Властите са, изненадани от неочакваното нашествие на толкова много свободни и независими хора, се противопоставят с всички възможни средства. Обявяват извънредно положение, променят закона, за да не могат емигрантите да гласуват, подготвят обезглавяването на емигрантската организация.

Избухват масови протести и въоръжени сблъсъци. При опита на специалните части и пара военни формирования да бъдат отстранени ръководителите на „Освобождение”, загива Виктория. Смъртта й предизвиква масов протест, който парализира столицата на Нулиа и принуждава президента да наложи вето над новоприетия закон.
Сложено е началото на продължителна битка.
Подобни битки предстоят и в други държави.

В резултат от пробив и генно инженерство в галактическата система част от човешките души на Земята са превъплътени души на животни. Хората трябва да отвоюват своите страни от джунглата и „сенките на животните”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com