"Ридик" оглави филмовите класации зад океана

10550
"Ридик" оглави филмовите класации зад океана

Третият филм от поредицата "Ридик" – оглави класацията в САЩ и Канада през премиерния си уикенд с приходи от продажбата на билети в размер на 18,7 милиона долара.

В новата глава от фантастичната сага, която започна с хитовете "Пълен мрак" и "Хрониките на Ридик", култовият антигерой Ридик (в ролята - Вин Дизел) е оставен да умре на изпепелена от Слънцето планета, населена с извънземни хищници.

Вин Дизел получи звезда на Алеята на славата

  Екшън звездата Вин Дизел получи звезда на Алеята на славата в Холивуд. 46-годишният актьор показа меката си страна на отдаден ...

Единственият му изход е да задейства сигнал за тревога, който бързо привлича безскрупулни ловци на глави. Първият кораб, пристигнал на радиоактивната планета, носи на борда си нов вид агресивни главорези.

Вторият е управляван от мистериозен мъж, за когото преследването на Ридик има по-личен характер. Остават броени часове до разразяването на буря, в която никой не може да оцелее, но ловците нямат намерение да напуснат планетата без главата на Ридик.

Историческата драма "Икономът" е на второ място в бокс-офис класацията в Северна Америка с приходи от 8.9 милиона долара. Лентата с Форест Уитакър вече два пъти оглавяваше класацията.

На трета позиция е комедията "Instructions Not Included" с 8.1 милиона долара. Следва я комедията "Семейство Милър" със 7.9 милиона долара. На пето място в бокс-офис класацията в САЩ и Канада този уикенд е анимацията "Самолети" с 4.3 милиона долара.

Ридик се завръща

Свръхопасният космически престъпник с необичайни очи Ридик се завръща на екран в новия филм „Ридик 3D" с Вин Дизел в главната...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com