Кевин Спейси с нови обвинения за непристойно поведение спрямо мъже (ВИДЕО)

2465
Кевин Спейси с нови обвинения за непристойно поведение спрямо мъже (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Холивудският актьор Кевин Спейси отрече нови обвинения в неподходящо сексуално поведение срещу мъже, които следващата седмица ще бъдат оповестени в документален филм по британска телевизия.

Двукратният носител на "Оскар" Спейси, който беше оправдан за сексуално посегателство в съдебни процеси в САЩ и Великобритания, каза на британския журналист Дан Уутън в интервю, публикувано в социалните медии, че "повече няма да мълчи". Документален филм от две части "Spacey Unmasked" ще бъде излъчен в Обединеното кралство в понеделник и вторник (6 и 7 май). В него 10 мъже, които не участваха в съдебното дело в Обединеното кралство срещу Спейси, го обвиняват, че се е държал неадекватно спрямо тях. Предполагаемите инциденти са се случили между 1976 и 2013 г. и "се отнасят до това, което те описват като нежелано сексуално поведение", разкри 64-годишния Спейси в интервюто, цитирайки имейл, който е получил от създателите на документалния филм. Една от предполагаемите жертви, участващи в него, бившият актьор Руари Кенън, описа твърденията си в събота в британски вестник, обвинявайки Спейси, че го е докосвал неподходящо през 2013 г., когато е бил на 21 години.

Още: Чакането свърши: Кевин Спейси се завръща в Холивуд (ВИДЕО)

Спейси отрича всичко

Снимка: Getty Images

Но в интервюто си американският актьор отрече незаконни действия. "Поемам пълната отговорност за миналото си поведение и действията си, но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислил неща за мен или е преувеличил истории за мен", каза той на Уутън. "Никога не съм казвал на някого, че ако ми прави сексуални услуги, тогава ще му помогна с кариерата, никога." Той добави: "Очевидно съм бил близък с някои мъже, които смятаха, че могат да напреднат в кариерата си, като имат връзка с мен. Но нямаше разговор с мен, всичко беше част от техния план, план, който винаги беше предопределен да се провали, защото аз не участвах в сделката."

Уутън тази година напусна телевизионния канал GB News, който е сравняван с американската телевизия Fox News заради дяснопопулистката си програма, и сега излъчва онлайн, където публикува интервюто.

Още: Кевин Спейси изнесе лекция за кенсъл културата, аплодираха го на крака (ВИДЕО)

Спейси и краят на кариерата му

Някогашната звездна кариера на Спейси беше спряна от различните обвинения в сексуални престъпления, които за първи път се появиха през 2017 г. като част от зараждащото се движение #MeToo. Той винаги е отричал обвиненията.

Снимка: Getty Images

Миналата година съдебни заседатели в Обединеното кралство го оправдаха по девет предполагаеми сексуални престъпления, които последваха от съда в Ню Йорк през 2022 г., който отхвърли гражданско дело за 40 милиона долара за сексуално неправомерно поведение, заведено срещу него. Спейси каза на Уутън, че се е борил да си намери работа след края на наказателното производство, описвайки опита си като "доживотна присъда", пише БГНЕС.

Още: Невинен, но нежелан: Отмениха премиерата на нов филм с Кевин Спейси

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Врагове на арената, приятели в живота: Участници от "Игри на волята" се събраха (СНИМКИ)

Дженифър Лопес отговори дали с Бен Афлек се развеждат (ВИДЕО)

След враждата в Hell's Kitchen: Алекс Гърдева говори за Бони (СНИМКИ)

Кой ще влезе в новия сезон на Big Brother? (СНИМКА)

Неочаквано: Маги Халваджиян отива в БНТ (СНИМКА)

Почина голяма легенда на Холивуд

Актрисата Евелин Костова е бременна с второ дете (СНИМКИ)

Създадоха кукла "Барби" по образа на Винъс Уилямс (ВИДЕО+СНИМКИ)

Наталия Кобилкина обясни защо Алек от "Ергенът" не избра нито една дама (ВИДЕО)

Помните ли Sweet 16? Една от дамите вече е омъжена (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com