10 начина да направите момичето до вас щастливо и усмихнато

2592
10 начина да направите момичето до вас щастливо и усмихнато
Снимка: iStock

В тази статия ще ви представим 10 начина, по които можете да направите момичето до вас щастливо и усмихнато. Прочетете КАК да подобрите връзката си!

Всяко момиче иска да бъде щастливо и усмихнато, особено когато е с човека, който обича. Ако искате да накарате момичето до вас да се чувства специална и желана, има много начини, по които можете да го направите. Ето няколко, на които да наблегнете.

1. ПОКАЖЕТЕ Ѝ, ЧЕ Я ОБИЧАТЕ

Най-важното нещо, което можете да направите, за да направите момичето до вас щастливо, е да ѝ покажете, че я обичате. Казвахте ѝ го всеки ден, покажете ѝ, че ви е важна и сте там за нея.

2. ОТДЕЛЯЙТЕ ВРЕМЕ ЗА НЕЯ

Момичетата обичат да се чувстват специални и важни. Посветете време на нея и ѝ покажете, че тя е приоритет в живота ви. Организирайте романтична вечеря, изкарайте я на разходка или я изненадайте с нещо готино като кино, редене на пъзел заедно или да сготвите нещо.

3. БЪДЕТЕ ПОДКРЕПЯЩИ

Момичетата ценят мъжете, които ги подкрепят и ги мотивират да постигнат своите цели. Бъдете подкрепящи, когато тя има нужда от вас и стойте до нея, когато е в труден момент.

15 знака, че е подходящ/а за сериозна връзка

4. ПОКАЖЕТЕ Ѝ ВНИМАНИЕ

Когато момичето до вас говори, дайте ѝ пълното си внимание. Слушайте я внимателно и отговаряйте с въпроси, за да покажете, че я слушате и се интересувате от това, което тя има да каже.

5. ПОДАРЕТЕ Ѝ НЕЩО СПЕЦИАЛНО

Няма нужда да чакате празник или специален повод, за да подарите нещо на момичето до вас. Подарете ѝ нещо специално, което показва, че сте се замислили за нея и я цените. Това не значи да купите кола или пръстен. Такъв подарък може да е цвете с бележка, любимата ѝ напитка или храна.

6. БЪДЕТЕ РОМАНТИЧНИ

Романтиката е важна част от всяка връзка. Изненадайте момичето до вас с романтична жест, като например плюшено мече, букет цветя или я отведете на романтична вечеря.

7. ПОКАЖЕТЕ Ѝ, ЧЕ Я РАЗБИРАТЕ

Момичетата искат да бъдат разбрани и приети такива, каквито са. Покажете ѝ, че я разбирате и приемате такава, каквато е. Слушайте я внимателно и й дайте да се изрази свободно, без да се опитвате да ч променяте.

Няколко признака, че вашата връзка ще има успех

8. БЪДЕТЕ ЗАБАВНИ

Животът е по-хубав, когато има смях. Бъдете забавни и карайте момичето до вас да се усмихва. Покажете ѝ, че можете да бъдете забавни и да създавате приятни моменти заедно.

9. ПОКАЖЕТЕ Ѝ УВАЖЕНИЕ

Уважението е много важно във всяка връзка. Покажете ѝ, че я уважавате и приемете такава, каквато е. Бъдете внимателни към чувствата й и покажете, че я цените.

10. БЪДЕТЕ ПРЕДВИДЛИВИ

Предвидливостта е важна за постигане на хармония във всяка връзка. Бъдете предвидливи и грижовни към момичето до вас. Покажете ѝ, че мислите за нея и че сте там, за да й помогнете, когато има нужда от вас, без да се налага тя да ви го казва.

Възползвайте се от всяка възможност да я зарадвате и да я направите щастлива.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Как да имаме най-шарените великденски яйца?

Не сте очаквали: Топ 4 на най-страхливите зодии

Как да си направим сами боя за яйца

Как най-лесно се белят пъдпъдъчи яйца

Защо мигаме с очи?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com