2-те зодии, които ще разберат, че чакат бебе това ЛЯТО

107451
2-те зодии, които ще разберат, че чакат бебе това ЛЯТО

В даден момент от живота ни всики се надяваме да чуем голямата новина и най-накрая да се знае, че скоро ще ставаме родилите. Има 2 зодии, които ще научат голямата новина още до края на лятото.

Лъв

Как се държи всяка зодия, когато се влюби

Да се влюбиш е прекрасно - пеперуди в стомаха, положително настроение, усмивка, която не слиза от устата ти... Вижте как се държи всяка...

Най-хубавата новина в живота ви, която ще ви накара да полетите от щастие. За всички Лъвове, които се намират в сериозна връзка и правят опити да си имат бебе, това може да се случи още това лято. Имате толкова много обич за раздаване и толкова много грижи, че нямате търпение да станете родители. Обичате се и всичко върви добре, макар и понякога да не сте сигурни как едно дете ще повлияе върху връзката ви. Но истинската любов не се променя от обстоятелствата, а става още по-силна, когато се случи това. Ще видите, че най-голямото щастие в живота ви тепърва предстои.

Стрелец

Опитвате и се надявате да станете родилите, а новината съвсем ще ви изненада и то скоро. За всички представители на зодия Стрелец, които имат връзка и се надяват това да им се случи, това е времето, в което трябва да работите по въпроса, за да се случи чудото. Ако все още нямате слючен брак, определено трябва да помислите за сватба през септември, за да бъде всичко както си му е редът. Не бъдете страхливи и не се шашкайте. Ще се справите с всичко! А най-хубавото време в живота ви едва сега започва. Радвайте се на обичта и подкрепата, която имате от любимия човек и заедно очаквайте най-радостната вест в живота ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com