X
 
 

3-те зодии, които ще се оженят през 2020

9921 0
photo of 3-те зодии, които ще се оженят през 2020
Снимка: iStock/Guliver
2020 година е много благоприятна за сключване на брак и вземане на сериозни решения в личния живот. За 3 от зодиите това ще е най-романтичната година в живота им, защото предстои... сватба.

Близнаци

3-те зодии, на които им предстои раздяла

... за по-добро! Скоро ще срещнете истинската любов. Засега обаче трябва да мислите за раздялата като за свежо начало и да разберете, ч...

Никога не знаеш с какво може да те изненада новата година. За Близнаците е почти сигурно, че това е годината, в която ще сключат брак. Струва ви се малко невъзможно? Нека ви уверим, че невъзможни неща няма. Близнаците, които са във връзка ще установят за доста кратък предиод от време и малка трудност, че са наистина един за друг. Любовта е истинска, близостта е голяма и какво по-хубаво от това да си кажат голямото "Да". За представителите на зодиакалния знак, които нямат половинка, е много вероятно да срещнат такава още в първия месец на новата година. Хубавите неща понякога стават бързо... във вашия случай - също!

3-те зодии, на които им предстои раздяла

Стрелец

Годината на любовта! Такава ще бъде 2019-та за вас. Имате някои колебания, които ще ви разтръсят особено силно още през януари. Заедно с вашата половинка внимателно трябва да обсъдите как си представяте живота занапред. Накрая ще стигнете до извода, че не искате един без друг. Дамите Стрелци ще се радват на едно изключително идейно предложние за брак, на което никой не би могъл да устои. Нещата в личния ви живот ще започнат да се развиват светкавично бързо. Нищо чудно към края на 2020 г. да имате още по-голяма новина... която ще се появи на бял свят през 2021-та :) Чака ви чудесна година.

2-те зодии, от които жените СТРАДАТ най-много

Това са зодиите, които най-много нараняват. Мъжете, които не се интересуват от сериозни връзки и не изпълняват обещанията си. Ето кои с...

Третата ЗОДИЯ, която е с най-голям шанс за брак през 2020 година, ще намерите в iWoman.bg.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 3 от 5. Гласували общо: 5 потребители
Последно в Актуално