3 зодии, които не знаят как да управляват парите си

11523
3 зодии, които не знаят как да управляват парите си
Снимка: iStock

Финансовата грамотност или способността за правилно и ефективно управление на парите е цяло изкуство, което не е достъпно за всеки. Много хора постоянно изпитват недостиг на средства, не могат да спестят за нещо, което си заслужава, въпреки че могат да спечелят добри пари.

Астролозите смятат, че за всичко са виновни звездите и има няколко конкретни знака на зодиака, които не знаят как да управляват финансите си.

И така, кой от зодиакалния кръг трябва спешно да се научи как да управлява парите?

1. Риби

Този рейтинг стартира със зодия Риби. Представителите, родени под това зодиакално съзвездие, са склонни да губят връзка с реалността, така че често не разбират стойността на парите.

Рибите много често витаят в облаците и нямат елементарни ежедневни умения за спестяване на пари. Могат да похарчат последните си спестявания за някаква скъпа, но ненужна дреболия.

До тях винаги трябва да има човек, който да ги напътства, да подсказва и учи на ум. Парите за Рибите са източник на удоволствие, въпреки че не знаят как да го спечелят.

2. Близнаци

Друга зодия, която не е много добра в управлението на парите е Близнаци. Те не се страхуват да работят, но никога няма да проявят прекомерна инициатива.

Свикнали са да живеят по течението, така че рядко спестяват за черни дни или изобщо не знаят как да спестят пари. Близнаците обичат празен живот, така че харчат много пари за различни забавления и други неща, без които могат лесно да живеят.

Близнаците никога няма да усъвършенстват уменията си или да търсят възможности за работа на непълно работно време, ръководейки се от принципа „колкото по-богати, толкова по-добре“.

3. Лъв

Лъвовете знаят как да правят пари и бързо да постигнат финансова независимост, но не може да се каже, че умеят да боравят с тях. С големите пари идва и голямата отговорност, но това определено не е за Лъвовете.

Суетните и горди представители на знака са големи любители на лукса и скъпите неща, но напълно им липсва чувство за вкус и пропорция. Например, те могат да похарчат огромни суми за скъп интериор, който ще изглежда твърде претенциозен и вулгарен.

Лъвовете обичат скъпата храна и алкохола, винаги се обличат в най-добрите дрехи, посещават престижни ресторанти, но отвън това не изглежда толкова представително, колкото е в действителност. По-скоро всичко това ще предизвика само снизходителна усмивка у околните и потиснати усмивки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-разтърсващото любовно българско стихотворение

Любовен съвет за всяка зодия за 29 април 2024

Таро хороскоп за 29 април 2024

Много мъдра притча за майката, която съсипала сина си с грижите си

Страстната седмица започна: Много силна молитва към нашия Ангел Пазител

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com