4-те вида изневяра, които разрушават връзки

38843
4-те вида изневяра, които разрушават връзки
Снимка: Istock/Guliver

Всеки един човек възприема и съответно тълкува изневярата по различен начин. Това е така, защото всеки от нас има различни разбирания за връзка и близост. Ако сте във такава, се уверете как партньорът ви тълкува изневярата, за да не направите неволна греша, като предварително поговорите и изясните границите на отношенията ви. Има хора, които са склонни да простят изневяра, но има и такива, които не са. Това е така, защото всеки мисли и чувства различно.

Ето кои са и видовете изневери:

3-те зодии, които не могат да са само с един партньор

Сексът за едни е любов, за други просто страст. Има зодии, които не могат да бъдат само с един партньор и винаги търсят втори човек. Ет...

1. Физическа - обикновено тази изневяра е най-болезнена за партньора, защото остава с разбито сърце и накърнено достойнство. Под този тип изневяра се тълкува, каквото и да е докосване на другия пол - целувка, полов акт и т.н. Този тип изневяра често бива скриван от половинката, което още повече може да я нарани. Има и хора обаче, които не я приемат на сериозно. За тях това не е нещо особено и лесно са готови да простят. За тях е важно половинката им да е осъзнала грешката си и да не я повтаря повече. Други пък го приемат като лична обида, която е непростима и дори да имат силни чувства към половинката си, не са склонни да простят.

2. Емоционална - тази изневяра представлява наличие на някакви чувства към друг човек, докато сте във връзка с някого. Този тип изневяра също е неприятен за половинката ви, защото не сте напълно отдадени на него. Обикновено се случва, когато до скоро сте имали сериозна връзка и все още не сте забравили предишния си приятел. Ако новият ви партньор ви обича достатъчно обаче, ще направи всичко възможно да забравите миналото си и да продължите щастливо живота си.

3. Социалните мрежи - напоследък това е мястото, на което се запознаваме, общуваме и флиртуваме с различни хора. Доста често се случва, докато сте във връзка да си пишете с някого, което лесно може да прерастне във флирт. Приемано е за изневяра от доста хора, защото един вид партньорът ви се чувства недостатъчен и недооценен. Но да си пишете с нови хора или просто представители на противоположния пол е по-приемливо от това, ако общувате с бившия си. Това може да нарани сериозно настоящия ви партньор.

4. Фантазии за някой друг - те също биха могли да обидят половинката ви, но не са опасни за връзката ви до момента, в който не започнете да ги реализирате. Споделяйки фантазиите си с човека до себе си, той започва да се чувства несигурен и осъзнава, че връзката ви има нужда от разнообразие и може би е застрашена. Ако фантазиите си останат само в ума ви, всичко е наред, но ако те прераснат в нещо повече, определено ще бъдат приети за изневяра.

Ето защо мъжете искат някои жени само за любовници

Чудили сте се защо мъжете страшно много ви харесват, но когато стане дума за сериозна връзка или дори брак, те избират друга? Доста чес...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...