4-те зодии, които се намират в ОТРОВНА връзка

110090
4-те зодии, които се намират в ОТРОВНА връзка
Снимка: Thinkstock/Guliver

Любовта сама по себе си понякога не е достатъчна. Влюбваме се в неподходящи хора и разчитаме на любовта и страстта, които в крайна сметка разбираме, че невинаги са достатъчни.

Ако се познаете в тези описания за вашата зодия, това значи, че и вие се намирате в отровна връзка, която руши живота ви.

Близнаци

Имате връзка, която е започнала страстно с раздели, събирания и скандали. Всеки път любовта ви е спасявала, а страстта е гасила пожарите. Имате чувството, че сте във връзка, с която постоянно трябва да внимавате да не стъпите на криво и това ви натоварва изключително много. Трябва да разберете, че любовта спасява, но до време. Една връзка не трябва да бъде на ръба, тя трябва да е стабилна, разумна и спокойна. Всички спорове и караници остават в миналото, когато намериш правилния човек. И не говорим за дребни неща, за които всички спорят, а буквално за всичко. Трябва да се замислите дали това е правилната връзка за вас и дали не си губите времето с всичко това. Намерете човек, който няма да ви спъва на всяка крачка.

Везни

Ревността погубва и добре знаете това. Ревността е болест, която няма лек, ако няма разумни разговори, действия и зряло поведение. Запомнете следното, на света НЯМА истинска любов, в която да има толкова ревност. Тези връзки се разпадат. Не понякога, а винаги. За това, ако вие сте ревнивите или вас ви ревнуват, не сте срещнали правилния човек. В любовта спокойствието трябва да е водещо, сигурността също. Ако обичаш някой истински и вярваш, че той те обича по същия  начин, недоверието не може да си намери място и просто изчезва. Не се заблуждавайте и не мислете, че това не важи за вас.

Скорпион

Не се чувствате на място, нещо ви тревожи, съмнявате се в намеренията на човека до вас и не сте толкова щастливи, колкото ви се иска. Разбира се, че си имате своите романтични и прекрасни филмови моменти, но това не е достатъчно. Често се ровите в телефона и личното пространство на човека до вас. Чакате да откриете нещо, но и вие не сте сигурни какво точно. Характерът на човека до вас ви харесва, но отчасти. Разбирате се, но не напълно. Имате много общи неща, но и много други ви делят. Ако не си лягате и не ставате с мисълта за този човек, значи сте на грешното място и е време да си тръгнете. Колкото по-рано го разберете, толкова по-бързо ще намерите своята половинка в лицето на друг човек.

Риби

Няма нищо по-хубаво от това да имаш връзка, да бъдеш обичан и обгрижван. Всеки има нужда от нежност и внимание, но понякога това не е достатъчно. Вие сте щастливи, защото сте обичани, но обичате ли в замяна? Вниманието много ви харесва, не искате да сте сами и точно там ви е грешката. Не може да бъдете с някого, просто защото се чувствате самотни и вниманието ви радва. Замисляте ли се какво ще се случи, ако се окаже, че човекът до вас ИСТИНСКИ ви обича, а вие си тръгнете, загубили интерес накрая? Бъдете разумни и ако обичате, останете. Ако тръпката ви липсва и всичко е само за забавление... тръгнете си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com