6 известни личности, които не искат да имат деца (СНИМКИ)

36149
6 известни личности, които не искат да имат деца (СНИМКИ)
Снимка: Screenshot

За някои известни личности славата, парите и охолният живот са достатъчни, за да живеят щастливо. Има хора, които просто не искат да имат деца и да изживеят живота си, съобразявайки се единствено със себе си. Ето кои са звездите, които никога не искат да имат деца.

1. Рене Зелуегър – това е актрисата, известна от любимия на мнозина филм „Дневникът на Бриджит Джоунс“. Звездата е на 51 години, няма деца и вероятно никога не е искала. Тя споделя, че децата биха донесли само хаос в живота ѝ и според нея щастието не идва само от тях. Обича ролята си на леля, но не иска собствени наследници.

Колко татуировки имат холивудските звезди?

Преди няколко десетилетия хората свързваха татуровките с престъпен начин на живот, взимане на наркотици и какво ли още не. Но към днешн...

2. Дженифър Анистън – любимата ни актриса от „Приятели“ скоро навърши 51 години и тя е една от звездните дами, които нямат деца. Според нея всеки трябва да живее така, както си иска и това, че няма деца, не бива да се превръща в осъдителна тема за разговор. Просто не иска!

3. Ким Катрал – Саманта от „Сексът и градът“ е любима актриса и звезда, позната по целия свят. Тя вече е на 64 и изобщо не се притеснява от това, че няма деца. Преди много години, още когато се е снимал сериалът „Сексът и градът“, Ким Катрал е имала възможност да направи инвтиро процедура. Но е трябвало да избере това или да продължи с участието си в сериала. Все пак е решила, че кариерата и е по-важна и е запазила ролята си в култовия сериал. Тя споделя, че майчинството не е за всеки, особено за нея.

Холивудски звезди със славянски и еврейски корени

Тези американци са известни по целия свят, но близките им предци са родени и израснали в Руската империя, съобщава РИА Новости. Леонар...

4. Доли Партън – и за нея кариерата се оказва по-важна от това да има деца. Нейният избор е съвсем съзнателен, както на всички останали знаменитости. Децата са хубаво нещо, обича ги, радва им се, но никога не си се е представяла в ролята на майка.

5. Уинона Райдър – на 49 години това е актриса, която често е играла роли на майка във филмите, в които се е снимала. Въпреки това никога не е усещала желанието наистина да стане такава. Тя обича децата, но не иска свои, защото се притеснява, че те ще попречат на кариерата ѝ.

6. Леонардо ди Каприо – не е твърдо против това да има деца, споделя че ако му се случи, ще го обича с цялото си сърце. Но не е сигурен дали иска детето му да израсне в този свят. Актьорът споделя още, че имал тежко детство и през живота си никога не се е разбирал добре с децата.

Звезди, влюбили се в обикновени хора (СНИМКИ)

Без значение кога и къде сте родени, няма начин в даден момент от живота си да не сте фантазирали как се срещате с любимата си знамен...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com