Колко татуировки имат холивудските звезди?

5139
Колко татуировки имат холивудските звезди?
Снимка: Getty Images/Guliver

Преди няколко десетилетия хората свързваха татуровките с престъпен начин на живот, взимане на наркотици и какво ли още не. Но към днешна дата наличието на "татуировка" няма да изненада абсолютно никого. И все пак, има рисунки по телата на известни личности, които често се открояват с оригиналността си.

Анджелина Джоли
„За мен татуировките символизират моменти от живота ми. Веднъж си направих татуировка посред нощ в Шотландия. И не съжалявам за това. Винаги ще ми напомня за този момент.", споделя Анджелина Джоли.

Холивудски звезди със славянски и еврейски корени

Тези американци са известни по целия свят, но близките им предци са родени и израснали в Руската империя, съобщава РИА Новости. Леонар...

Без съмнение първата татуирана знаменитост, за която се сещаме, е Анджелина Джоли. Актрисата има 13 татуировки - всяка, от които крие своя дълбок смисъл. Тя има изобразени географските координати на раждането на всичките й деца, знак в памет на починалата ѝ майка, „целенасоченост“ на арабски, доста надписи на санскрит. 

Меган Фокс
Не по-малко известна със своите татуировки е и тази американска красавица - звездата от "Трансформърс" Меган Фокс. По тялото й има повече от 7 татуировки. Най-известната, от които е портрет на Мерилин Монро. Точно така, оказва се, че идолът на милиони има свой собствен идол, изографисанна ръката й. По рамото и гърдите има текстове и стихове, някои от които Меган сама е писала. 

Алиса Джейн Милано
Татуировките на тази американска любимка се отличават със своята религиозност и символика. Сред 8-те звездни татуировки са молитвени мъниста, будисткия знак ом, змия като символ на прераждането, както и ангел с инициалите на вече бивш съпруг. През 2004 година актрисата зае второ място (след Анджелина Джоли) в гласуването „Най-популярната татуирана жена на Земята“.

Риана
Без съмнение, една от най-татуираните знаменитости е Риана. Тя има доста татуировки - цели 19. Има образа на богиня Изида под гърдите (в памет на починалата й баба). Надписите по тялото на певицата „говорят“ на няколко езика: английски, арабски, тибетски, санскрит.

Лейди Гага
Стефания Германота, по-известна като Лейди Гага има по тялото си 15 рисунки. Някои от тях са имената на албумите й. Феновете й, дори се шегуват, че ако продължи да се татуира с новите си издания албуми, скоро няма да има празно място. Най-необичайната е ангелът с крила, почти на тила на певицата.

 

Шарън Стоун не се възприемала като секс символ

Популярната американска актриса Шарън Стоун никога не се е възприемала като секси персона, но затова пък не се притеснявала да изследва...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com