8 неща, които е по-добре да КРИЕШ от партньора си

43597
8 неща, които е по-добре да КРИЕШ от партньора си
Снимка: iStock/Guliver

Някои неща просто не казват, колкото и години да сте заедно в една връзка. Чесността на всяка цена не е оправдана, особено когато няма значение или пък би променила прекалено много обстоятелствата.

1. Сексуалните преживявания с бившите
Изключително неподходящо е да споделяте дори и лошия си опит от бившите в леглото. Никой не обича да слуша за това какъв секс е правил преди човекът до тях. Това може да отблъсне половинката ви.

2. Броят на бившите
Разбира се, вечната тема, която всяка двойка обсъжда... и за която всяка двойка лъже. Има ли значение колко са били преди теб, ако ти ще си последния човек в живота на половинката си?

3. Минали грешки
Всеки е правил грешки в миналото си, за които съжалява. Ако те вече нямат общо с теб и не би ги повторил, не ги споделяй, за да не вгорчиш живота на човека до теб.

4. Заемите, които имаш
Не замесвай човека до теб в стари заеми и сметки, с които и без това сам ще трябва да се справиш. Ако това не засяга сериозно семейния бюджет, няма нужда да го казваш.

5. Снощното напиване
Това разбира се важи за мъжката част. Така или иначе си бил с най-близките си приятели и нищо лошо не сте правили, а глупостите... по-добре да си останат в мъжката ви компания. Никоя жена няма да ги разбере и без това.

6. Какви са били чувствата ти в началото
Много двойки "тръгват" като на шега или поне единият от тях няма кой знае какви чувства. С времето обаче се случва така, че и двамата се влюбват лудо. Не разкривай на половинката си, че в началото ти е било все едно. Това няма никакво значение, ако сега нещата са се променили.

7. Колебанията ти относно бъдещето ви заедно
Ако си несигурен без причина и се плашиш от съвместното ви бъдеще, по-добре не споделяй това, ако мислите ти те тормозят отскоро. Всеки преживява разни колебания, които ако траят кратко, са незначителни и не бива да тревожите партньора си с тях. Ако се задълбочат - непременно поговорете!

8. Ако сте се натъкнали случайно на бившия/бившата
Ако срещата е била невинна и просто сте се поздравили любезно, не споделяйте това на половинката си. Само ще разстроите човека до вас и то без причина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com