Черният шоколад разпалва страстта в спалнята

5755
Черният шоколад разпалва страстта в спалнята

Отдавна са известни ползите от тъмния шоколад за здравето и красотата на цените, но според специалисти сладкото изкушение подобрява любовната връзка и сексуалния живот, предаде БГНЕС.

Има няколко начина да включите шоколада в менюто на романтичната вечер. Най-простият е да купите бонбони и да посипете леглото с тях. Черният шоколад е мощен афродизиак, който ще подобри сексуалния ви живот, като разпали страстта и желанието. Втори сценарий  е да поръсите пътя до спалнята с шоколадови парченца и да помолите вашата половинка да ги следва, като изяжда всяко едно от тях.

Шоколадовата баня със сигурност ще бъде приятно изживяване и за двамата. Кожата става гладка и копринена, а партньорът ви със сигурност ще оцени вашата изобретателност.

Дайте на мъжа до себе си да се почувства художник. Бодиартът с шоколад дава на половинката ви възможността да изяви творческите си наклонности, а после да и ги дегустира.

Редактор: Ая Косарова

От шоколада се отслабва

Проведено допитване и анализ на събраните данни показва, че теглото на хората, които редовно ядат шоколад, е по-малко, отколкото на т...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да научим кучето на хигиенни навици?
Как да научим кучето на хигиенни навици?

Новият четириног пухкав член на семейството ви не е плюшена играчка, макар да е сладък, той се нуждае от грижи, обучение, тренировки, за да изгради...