Денонощието трябва да е 27 часа, за да ни стига времето

6203
Денонощието трябва да е 27 часа, за да ни стига времето

24 часа в едно денонощие са твърде недостатъчни за всичко, с което трябва да се занимава човек в един ден. Според проучване на денонощеито трябва да стане 27 часа, съобщи британският "Дейли експрес".

Спедиалното проучване е било поръчано от заскрахователната компания Direct Line. Според него съвременният човек се нуждае от повече време, за да се справи с всички планирани дейности.

Гърция - любима дестинация за българите по Великден

Стотици от Югозапада избраха Гърция и Бяло море, за да прекарат там 6-те почивни дни по Великден и Гергьовден, съобщава БГНЕС. Според...

Анкетата показва, че през почивните дни освен 12-те часа, които хората прекарват в приятни занимания като срещи с приятели, посещения на кино или ресторант, са необходими още 2 часа и половина за планиране на задачите и 12 часа и половина за сън, домакински задължения и хранене.

Според проучването 26% от хората се чувстват твърде изморени, за да се наслаждават на занимания, които би трябвало да са им приятни.

Изтощението е посочено като основна причина за отказа на повечето хора да се захващат с нови дейности. Дори да намерят време за разтоварване, 82% от анкетираните го използват, за да проверяват свързани с професионалната им дейност данни като SMS-и и имейли.

„Проучването показва, че заради забързания ритъм много хора не успяват да се справят с всички дейности, които са планирали да извършат", казва Мат Оуен от застрахователната компания Direct Line.

Нудистки хотел отваря врати за първи път в Родос

Днес първият нудистки хотел в Родос, Naturist Angel, отваря врати за посетители. Този вид туризъм се развива с бързи темпове в цяла Евр...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com