Дневен хороскоп - 25 септември

12266
Дневен хороскоп - 25 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Хората днес ще приемат думите ви прекалено близо до сърцето си. Затова е добре да се опитате да сте по-внимателни в изказа си. Опитайте се да си представите, че тези думи някой ги казва на вас.

Вашият личен хороскоп за днес

Овен Съществува по-висок риск от респираторни заболявания, за това не правете компромиси с облеклото. При най-малкия сигнал, който ви...

Телец

Едно желание за промяна отдавна ви тормози. Вместо у вас да нараства недоволството и да си го изкарвате на околните, бъдете честни със себе си и започнете да действате. В противен случай може да се сърдите единствено на себе си.

Близнаци

Днес ще трябва да се вслушате в думите на другите. Колкото и да ви не ви се иска именно в тях ще се крият отговорите на много важни въпроси. Напълно възможно е чутото да не ви хареса, но това е ваш проблем.

Рак

Хороскопът за 23 септември

Овен Днес ще искате прекалено много от живота, а той има пределни възможности. Желанията ни са едно, а възможностите съвсем друго. Бъ...

Днес не стойте на страна. Бидейки в центъра на събитията, дори без да сте участник ще разберете много неща, които ще са полезни за вас. Бъдете внимателни със застудяването. Възможни да простуди.

Лъв

Днес не оставайте вкъщи. Вечерта задължително излезте сред хора, много хора. Може да смените няколко заведения. Сега ви е паднало. Ще спечелите много нови приятели и нови впечатления.

Дева

Днес обърнете повече внимание на детето ви. Началото на учебната година винаги е стресиращо и за него и за вас. Не се втурвайте във всяка извънкласна дейност, която ви хрумне. Преценете добре възможностите си.

Вижте хороскопа за днес

Овен В последно време в дома ви обстановката е напрегната. Вие обаче нямате вина за това. Не реагирайте на предизвикателното поведение...

Везни

Никога не знаем дали едно решение е правилно. Това показва само времето. Истината е, че обстоятелствата ви притискат и сте длъжни да действате. Иначе винаги има за какво да се съжалява.

Скорпион

Днес не бъдете вечната опозиция. Всъщност може и да бъдете, но освен моментното наслаждение това няма да ви донесе друго. А е добре да се мисли за бъдещите последици, понякога.

Стрелец

Дневен хороскоп за 17 септември

Овен Днес оставете проблемите и тревогите си зад прага. Излезте с гордо вдигната глава и се развихрете в офиса. Настройте се доброжела...

Днес ще имате ентусиазъм за 10-на. Къде обаче да го насочите ще ви е трудно да решите. Започнете с основната ви дейност – учение или работа и няма да сбъркате.

Козирог

Днес ще получите новина. Не самата тя обаче ще е толкова важна, колкото начинът, по който ще я научите. Спокойно може да игнорирате устните съобщения, но на писмените бележки обърнете особено внимание.

Водолей

Днес не се борете с чувствата ви. Няма смисъл, така или иначе ще ви завладеят изцяло. Ако обаче се изправите срещу тях ще се справите, а няма да им се дадете.

Дневният хороскоп...

Овен Днес не се впускайте в безспирен бяг. Няма да успеете да направите всичко, което сте си наумили, особено ако решите да променяте ...

Риби

Ако днес поканите гости или самите вие бъдете такива, съвсем няма да ви е скучно. Не си отказвайте тези контакти и забавления. Имате нужда от тях, а околните – от вашата незаменима компания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com