X
 
 

Дневен хороскоп за 18 ноември

17888 0
Дневен хороскоп за 18 ноември
Снимка: iStock/Guliver
Овен

Днес не се колебайте да дадете повече от себе си. Със сигурност ще спечелите повече, отколкото да загубите. 

Телец

Денят е добър за благотворителност. Потърсете кауза, която изцяло кореспондира на вашите убеждения.

Близнаци

Днес не оставяйте нищо недовършено. По-добре да останете до късно в офиса, отколкото да рискувате да се натрупа извънредна работа.

Рак

Това е ден, в който ще може да си починете психически от всичко, което ви е натоварвало през последните дни. Не бързайте със следващите задачи.

Лъв

Днес е важно да предусетите хода на конкурентите ви. За целта се опитайте да се поставите на тяхно място и да погледнете с техните очи на ситуацията.

Дева

Този понеделник е важно да следите за вещите си. Ако може не носете голяма сума пари и пазете портфейла си. Не оставяйте документите си в раница на гърба.

Везни

Това е ден, в който ще може да прецените добре и далновидно как ще се развият нещата в личния ви живот в бъдеще. Помислете за вероятните ви бъдещи крачки.

Скорпион

Този понеделник може да направите грешка. Опитайте се да премислите всяка своя крачка и да предвидите развоя на събитията.

Стрелец

Днес не се оставяйте на строенето на въздушни кули. Сега е важно да имате напълно реалистичен поглед върху нещата и да не губите връзка с реалността.

Козирог

Седмичен хороскоп за 18-24 ноември

Овен През тази седмица се вгледайте и вслушайте в знаците на съдбата. Бъдете предпазливи. Обстоятелствата ще ви показват подводните ка...

През този ден не си правете илюзии относно хората. Не очаквайте от тях поведение, което до момента не са проявили. 

Водолей

Този понеделник не разчитайте на чужда помощ. По-добре отделете повече време, но свършете работата си сами. 

Риби 

Този понеделник не се доверявайте на никого, колкото и да ви е близък и стар приятел. Само вие знаете същността на нещата и всички детайли.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Дневен хороскоп за 9 декември
Дневен хороскоп за 9 декември

Овен Този понеделник не бъдете прекалено претенциозни към останалите. Сега може да изиграете картите си добре, но не очаквайте същото от останалите.  Телец Днес...