Дневен хороскоп за 26 февруари

18970
Дневен хороскоп за  26 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес стойте далеч от хора, които искат да ви въвлекат в ролята на арбитър. Може да се почувствате поласкани, но рано или късно участието ви в спора ще ви излезе скъпо.

Телец

Не се прехласвайте по обещания и приятни емоции, които ви карат да се чувствате единствени. Не забелязвате огромен подводен камък. Бъдете нащрек!

Близнаци

Денят ще ви представи човек, когото бихте искали да спечелите на своя страна. Обикновените прийоми няма да ви помогнат. Пригответе се да положите повече усилия. Преди всичко бъдете искрени.

Рак

Денят ще ви изправи пред предизвикателство и ще сте на ръба да се откажете. Не го правете – пътят няма да е лесен и кратък, но резултатът ще си заслужава.

Лъв

Тези 3 зодии са родени да бъдат майки

Има различни видове майки – някои са "готини", а други държат на традициите, предавани от поколения. Има такива, които обучават ...

Сега трябва да имате повече доверие на другите. Нека това бъде своеобразен изпит за вашата преценка за хората от обкръжението ви, но не ги съдете прекалено строго.

Дева

Денят ще насочи вниманието ви към онези акценти, които са истински важни. Това, че сте ги пренебрегвали не означава, че не трябва да се спрете и да им отделите нужното внимание. Нищо, че ви е неприятно.

Везни

Сега е моментът да „вкарате” повече цвят в ежедневието си. Всекидневието ви е прекалено мотонно и това влияе на тонуса ви. Променете нещата с размах.

10 неща за развода, които може би не знаете

Когато сте прекосили окопите, знаете как продължава войната. Точно така е и когато преминавате през развод. Имаме да ви кажем нещо - ви...

Скорпион

Необходима е промяна в собственото ви възприемане на нещата. Позицията ви над тях ще ви извиси не само духовно, но и ще ви отърве от много излишни страхове.

Стрелец

Моментното отдалечаване от ситуацията ще ви помогне да придобиете обективен поглед върху нещата. Не се колебайте да се изолизарате за известно време, за да проясните мислите си.

Козирог

Признаците, че той не е щастлив

Вашият партньор идва и казва, че е недоволен от връзката ви? Най-вероятно не. Мъжете са по-склонни да пазят нещата или да покажат своет...

Утре започва от днес, така че не се колебайте да мислите далновидно. Планирането на следващата крачка е от особена важност в периода, в който се намирате сега.

Водолей

Големият успех се състои от множество малки. Не се спирайте, колкото и да ви е приятно от постигнатото до момента. Ще имате много по-сериозни поводи за празнуване.

Риби

Ако не знаете с какво да се захванете просто се придържайте към рутинните си дейности. Очакваното прояснение ще дойде скоро, но до тогава не губете форма, за да не се наложи да наваксвате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com