Дневен хороскоп за 26 септември

12855
Дневен хороскоп за 26 септември
Снимка: Pixabay

Овен

Този понеделник ще имате късмета да сте на точното място и в точното време. Остава само да хванете възможността и да се включите в точния момент с подходящите думи и действия.

Телец

Денят предполага промени в плановете. Най-добре се откажете от предварително замисления график. Важно ще бъде да се адаптирате към събитията и да се включите ефективно в тях.

Близнаци

Днес може да се почувствате уморени още в началото на деня. За това още сутринта обърнете внимание на тонуса си. Направете гимнастика, изпийте прясно изцеден сок и закусете здравословно.

Рак

Понеделник може да ви завари в творческо настроение. Напълно възможно е да му намерите приложение в работата си. Нещо повече – това може да ви донесе предимство пред останалите и добър повод за повишение.

Лъв

Този ден може да се чувствате преследвани. Истината е, че сте оставили непоправени някои свои грешки и това ви измъчва. Просто се върнете към тях и всичко ще бъде наред.

Дева

Очаква ви интересен ден, в който ще ви е трудно да съберете мислите си. На хоризонта се е появил някой, който приятно ви разсейва. Ще ви се наложи да почакате, докато се появи възможност да реализирате бляновете си.

Везни

Понеделник може да ви изненада с активността си. Време е да си дадете сметка, че не може, а и не трябва да контролирате всичко. Ще видите как ще ви олекне, а с това няма да загубите ценността си.

Скорпион

Гадната истина за зодиите

Хората обичат хороскопите, тъй като в повечето от тях пише хубави неща. Така обаче няма баланс, ето защо ви предлагаме един доста непри...

Денят обещава интересни обаждания. Някое от тях може да се окаже грешка, която да доведе до приятно запознанство с романтичен оттенък. Все пак бъдете внимателни.

Стрелец

Този ден може да стане началото на период, с който у вас ще започне промяна в положителна насока. Не се плашете от нея, тя действително ще ви донесе само добро и ще ви представи в една нова и по-добра светлина.

Козирог

Денят обещава много слънце за вас, дори ако на небето е скрито от облаци. За да запазите повече от тази топлина задължително я споделете с близък човек. В противен случай няма да можете да ѝ се насладите изцяло.

Кои са най-злите зодии

Всички знаем, че някои хора са по-добри или по-малко добри. Има два знака, обаче, които понякога наистина може да бъдат опасни. Ето кои...

Водолей

Понеделник ще ви донесе приятна изненада от страна на ваш приятел. Недейте да скромничите, че не заслужавате подобен жест. Вие действително сте направили много за този човек.

Риби

Денят предполага да проявите повече разум, но това не означава да се превърнете в студенокръвен робот. Не се знае дали не е добре да проявите и малко емоция, просто спазвайте границите.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com