Гадната истина за зодиите

184253
Гадната истина за зодиите
Снимка: iStock/Guliver

Хората обичат хороскопите, тъй като в повечето от тях пише хубави неща. Така обаче няма баланс, ето защо ви предлагаме един доста неприятен хороскоп, който описва зодиите и любовните им отношения в най-лошата им светлина, но пък повдига настроението. Приятно четене!

Овен

Вие не сте чувствителни, но затова пък сте раздразнителни. Преди секунди всичко е било прекрасно, но настроението ви рязко се е променило и сега ще се дуете дни наред. Моля ви, престанете с това и се опитайте да се справите с вулкана от чувства!

Телец

Смятате, че целият свят се върти около вас. Затова да ви обичат е просто непоносимо. Освен това възприемате всички нови познати отрицателни по подразбиране. Вие сте параноици, които се страхуват, че някой се опитва да им отнеме независимостта. В отношенията сте студени и дразните всички, които ви познават достатъчно добре.

Близнаци

Най-сетне трябва да решите какви искат да бъдете, а после да се придържате към нормите на поведение, характерни за тази личност. Сега вие се държите с едни и същи хора по най-различен начин. Затова е трудно да бъдете възприемани сериозно. Всяка седмица сте нов човек. Подобно поведение е свойствено на децата, а никой не обича пораснали деца!

Рак

Вие плачете прекалено много и прекалено често. Затова хората около вас се чувстват неудобно. От гледна точка на чувствеността сте абсолютно дете. Когато усещате болка или тъга вие винаги плачете и търсите подкрепа.

Освен това приемате всичко за своя сметка, затова сте не само чувствителни, но и много емоционални. Бихме ви посъветвали да бъдете по-прями с хората за това, което чувствате, вместо да страдате публично и да давате право на другите да отгатват за какво става въпрос.

Лъв

Лъвовете са алчни хора, особено що се отнася до похвали и признания. Може би майка ви не ви е прегръщала достатъчно…

Където и да се намират хората, ако са до Лъв започва да ги задушават признаци на клаустрофобия. Защото Лъвовете имат нужда околните да им се възхищават непрекъснато и да забелязват всяко мъничко нещо в живота им. Може би е по-добре да се научите да обичате себе си самостоятелно?

Дева

Това са възможно най-лошите приятели. Те имат ужасен вкус и непрекъснато пилят на близките си за, нищо незначещи, скучни детайли.

Везни

Везни си мислят, че всичко, което казват им е продиктувано от Гласа Божйи! Особено, когато нещата опрат до взимането на „балансирано“ и „разумно решение.“

Срещите и приятелството с вас не са най-приятното нещо. Затова само създавате впечатление за сантиментални и романтични, а всъщност за вас на първо място винаги е логиката. И никакви чувства. Тях никога не ги включвате, когато взимате решение.

Скорпион

Егото ви е толкова масивно, че всеки, който ви е обикнал, дори не подозира с какво точно ще си има работа. Вие обичате само себе си и това ще е до края на живота ви. И този факт изобщо не ви притеснява.

Стрелец

3-те зодии, които сменят най-много партньори

Любовта не е за всеки и не всеки намира любовта от първия път. Понякога търсенето продължава дълго, а това неизменно означава доста гол...

Стрелците също са самовлюбени хора. При това във всеки един момент могат да ви подлеят вода. Те, както и лъвовете, не спират да повтарят колко са готини!

Козирог

Вие сте мнооооого скучни. Способни сте да превърнете в скука и безсмислица всяка интересна мисъл за част от секундата. За това с вас не е лесно да се общува. Първоначално правите впечатление на досадник, при това не само при запознанство, но и в леглото. Жал ни е.

Водолей

Всички Водолеи тайно мечтаят да станат Чарл Менсън (американски сериен убиец). Това е отвратително…

Каква жена сте според деня от седмицата, в който сте родена

Понеделник Потомките на Ева, родени в понеделник, са много чувствителни и романтични натури. Освен това имат много силно шесто чувство...

Риби

Да обичаш Риби е винаги трагично. По-лошото е това, че с всички сили трябва да наблюдаваш как те ви обичат с цялото си същество. От Риби най-често човек иска да се отърве и да им каже, че повече не искат да ги виждат. Те ви развалят настроението със своето мрънкане и настойчивост отново и отново. Много ви моля – престанете!

Превод от myyup.com: Евгения  Гигова

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com