Дневен хороскоп за 8 декември

12916
Дневен хороскоп за 8 декември
Снимка: Pixabay

Овен

Това е подходящ момент да си признаете, че никой не е сам на този свят, дори и вие. Нищо, че можете. Проявете чувства, но не изпадайте в прекалена сантименталност, тъй като ще се усъмнят в искреността ви.

Телец

Пътешествията са хубаво нещо, но трябва да се съобразяваме и с други фактори. Ако наистина сте готови на лишенията, които ще ви причини планираното ви пътуване  - никой не може да ви спре.

ЛЮБОВЕН хороскоп за 8-9 декември

Овен С приключването на периода на ретроградния Меркурий, определено ще усетите подобрение в любовен план. Споровете ще намалеят, а в...

Близнаци

Границите са нещо хубаво, особено при вас и най-вече в отношенията ви с близките ви  хора. Уважавайте тяхното мнение, дори да го смятате за не достатъчно извисено.

Рак

Завръщането в миналото е свързано с много емоции. Дайте си време да се адаптирате и не бързайте да се захващате със сериозни дела. Като начало удължете сутрешното кафе с колегите.

Лъв

Мъжът Везни - сладур, който обича мира и спокойствието

Мъжът Везни е интелектуалец и обожава да обсъжда идеите си с другите. Везните са много добри по време на дебатите, с вродено чувство з...

Желанието ви да придобиете това, което сте си наумили е непреодолимо, независимо от това, че съзнавате, че не ви е нужно. Помислете  какво още бихте искали да имате и от лутане ще загубите желание.

Дева

Днес не се оставайте да се вглъбите прекалено много в себе си. Срещнете се с най-веселите ви приятели и изкарайте една незабравима вечер.

Везни

Звездите ви препоръчват да престанете да се въртите около минала обида. Другият не се измъчва, защо вие трябва да давате от силите си? С положителна нагласа ще привличате хубавото в живота си.

Годишен хороскоп за 2019 г. - Дева

Имате шанса да започнете годината начисто. Може да сте спокойни, че основните предизвикателства от изминалата година ще останат зад гър...

Скорпион

Ако усещате липса на нещо, това означава, че си нямате хоби. Ако пък досегашното ви е омръзнало, значи е време да го смените. Опитвайте докато се почувствате в свои води.

Стрелец

Тази събота може да объркате лицето, с което говорите. Уверете се, че отсреща е именно този , на когото искате да кажете нещо важно, в противен случай може да изпаднете в конфуза ситуация.

Козирог

Още колко години ще свети Слънцето?

Руският учен Владимир Кузнецов заяви, че слънцето няма да изгасне още 4,5 милиарда години. Максималната възраст на една звезда се оценя...

Тази събота не се хващайте за всяка дреболия, за да оправдаете бездействието си поради липса на кураж. Колкото повече отлагате толкова по-малко решителност ще има у вас. Втурнете се смело!

Водолей

Тази събота направете нещо различно. Надскочете себе си и си измислете предизвикателство. Имате нужда от раздвижване.

Риби

Тази събота си позволете всичко онова, за което нямахте време преди. Със сигурност имате нужда за повече време за себе си. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com