Дневен любовен хороскоп за днес, 22 СЕПТЕМВРИ

9250
Дневен любовен хороскоп за днес, 22 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Седмицата ще бъде доста объркана по отношение на любовта. Може да бъдете крайно разочаровани и да срещнете реалността в очите, която ще разсее мислите ви от романтиката.

Връзката между тези зодии е много силна

Телец

Вашият партньор може да ви разочарова в ситуация, свързана с финанси. В резултат на това, той или тя може да остави усещане, като че ли никога няма да постигнете съгласие и сигурност в тази област. 

Близнаци

Възможно е с любимия да бъдете изправени пред сложни ситуации. Ще се наложи да действате с мисъл и споделено, за да избегнете последствията.

Рак

Балонът на вашите романтични мечти и очаквания може да се спука и ще се наложи да се справите емоционално. Помислете, защо ви е да влагате чувства и емоции в любовна история, която очевидно не си заслужава.

Лъв

Ако не сте сигурни за чувствата си или в човека срещу себе си, не рискувайте. Оставете си време, за да помислите върху това какво се е случило, преди да помислите какво ще се случи след това. В крайна сметка може да се окаже, че това, което изпитвате е истинско.

Дева

Вашият партньор може да ви разочарова днес и във важен за вас момент да не усетите нужната ви подкрепа. Това може да има значителни негативни последствия за връзката ви, ако не обърнете внимание на половинката ви и не споделите вашите разочарования. 

Везни

Когато става въпрос за романтика всичко за вас ще бъде звезди, но в реалността не е съвсем така. Ако скоро сте срещнали някой специален за вас човек, то той може да няма планове да създава сериозна връзка.

Скорпион

Това са трите зодии, които са най-добри в целувките!

Както всичко в зодиака, той явно се оказва определящ и за това колко страстно и старателно човекът под даден знак използва устните си, ...

Половинката ви ще вземе сериозно финансово решение без да се допита до вас и това определено ще ви нарани. Възможно е тя или той да са инвестирали пари или да са направили дългове, които не са удобни за вас. 

Стрелец

Любовният живот на Стрелците също няма да бъде романтична приказка. Възможно е да се разочаровате по някакъв начин от половинката ви или да изпитате неудовлетворение от връзката си. 

Козирог

Ако има нещо, което ви притеснява по отношение на връзката ви и досега сте го избягвали като тема за разговор, време е да го споделите с любимия човек. 

Това са зодиите, които винаги се привличат!

Никой не е изненадан, че според астролозите някои зодии просто си подхождат с други повече и са перфектните двойки.  Вижте дали в...

Водолей

Родените под знака на Водолей ще изпитат някакво разочарование в любовта. Ако срещате някакви проблеми с любимия човек, сега е моментът да ги разрешите.

Тези ЗОДИИ не показват чувства на публични места

Риби

За тези от вас, които планират промяна в дома, може да бъде трудно да постигнат съгласие с половинката. Не забравяйте, че е важно да правите компромиси. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com