ГОЛЯМА промяна в любовните връзки на тези 5 зодии

273182
ГОЛЯМА промяна в любовните връзки на тези 5 зодии
Снимка: iStock/Guliver

Любовта идва и си отива. Понякога става по-силна, друг път гасне пред очите на двама души, които до вчера са си мислели, че са един за друг.

Това са зодиите, които ще преживеят катарзис във връзката си. Ето какво ги очаква:

Овен

3-те зодии, които си тръгват, когато връзката стане сериозна

Това са зодиите, които се плашат от сериозните връзки. В началото не осъзнават, че понякога нещата се развиват доста бързо. Когато наст...

Ще се случи! Най-накрая ще получите най-голямото доказателство за това, че сте един за друг. От месеци сте в дилема и ви измъчва мисълта дали сте с правилния за вас човек, имате ли бъдеще и можете ли цял живот да бъдете един с друг. Точно когато имате най-голяма нужда от потвърждение, ще се случи нещо наистина значимо, което ще успокои всичките ви терзания. С правилния човек сте! Може би съвсем скоро ще започнете да се замисляте за семейство и деца.

Рак

Може да се чувствате спокойни, може да се чувствате щастливи, но понякога съдбата ни поднася изненади, с които ни показва, че всъщност бъркаме. Идва краят на връзката ви... и не спирайте да четете, защото всъщност нещата само звучат страшни, но всъщност са най-доброто решение, което може да вземете на този етап. Не сте един за друг! Радвайте се, че скоро ще разберете защо. По-добре да се разделите сега, отколкото да се развеждате някога с дете на ръце. Бъдете щастливи, че животът ви помага и този път да отсеете правилното от грешното.

Лъв

Никога не сте си представяли, че може да срещнете човек, по-подходящ от този, с когото сте в момента. Нека да ви изненадаме като ви подскажем, че съвсем скоро любовта, която изпитвате сега ще бледнее пред тази, която ви предстои. Ще срещнете сродната си душа в момент, в който вече сте във връзка. Макар и да звучи страшно, не се тревожете. Сегашният ви партньор е човек с добро сърце, който ще се отдръпне и ще разбере, че в живота не всичко е така, както изглежда.

Стрелец

Животът често ни поднася изненади, с които да ни покаже, че макар и да си мисли, че знаем всичко... всъщност нищо не знаем за него. Някога представяли ли сте си в близката година да станете родители? Е, съвсем скоро ще разберете, че очаквате малко приказно създание, което не бива да ви плаши, а само да ви радва. Човек никога не е готов за бебе, но съдбата си знае работата. Идва най-щастливият период в живота ви. Насладете му се.

Скорпион

Големият хороскоп за всяка зодия за ЛЯТО 2017 г.

Какво ни чака това лято? Всяка зодия ще има своите радости и предизвикателства. Ето какво да очакваме от най-хубавия сезон в годината. ...

Голям обрат в личния живот. Това ви очаква в най-скоро време. Най-накрая ще прозрете кой е човекът, който наистина ви обича и държи на вас. Ще почувствате голяма промяна в самите себе си. Ще започнете да обичате така, както не сте обичали никога досега. Осъзнато, зряло и с пълното съзнание, че сте срещнали човека на своя живот. Май е време да предприемете следващата голяма крчка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com