Големият хороскоп за всяка зодия за ЛЯТО 2017 г.

51900
Големият хороскоп за всяка зодия за ЛЯТО 2017 г.
Снимка: Thinkstock/Guliver

Какво ни чака това лято? Всяка зодия ще има своите радости и предизвикателства. Ето какво да очакваме от най-хубавия сезон в годината.

Овен

Вярна любов

Това, което може да очаквате от лятото е една спокойна и щастлива любов. Без драми, без караници и с най-хубавите летни преживявания. Ще разберете много истини за живота и любовта, ще откриете истинският и смисъл и ще се радвате на една зряла връзка, за която винаги сте си мечтали.

Телец

Нова голяма придобивка

Печалба от лотарията или голям бонус от работата. Каквото и да ви подари Съдбата, време е да направите онази голяма покупка, за която винаги сте си мечтали. Някои представители на този зодиакален знак ще могат да осъщестяват екзотичното пътуване, което винаги са искали толкова много.

Близнаци

Грандиозен успех

Чака ви истинско шеметно лято. Ще се радвате на изключително големи успехи в професионален план. Никога  не сте си представяли, че може да постигнете такова ниво, но истината е, че вие сте много умни и работливи, трябва ви само малко вяра в самите вас. Иначе казано - имате си всичко, използвайте го добре.

Рак

Бебе

Лятото ще се окаже най-вълнуващият ви период от много години насам, ако не и за цял живот. Ще разберете, че ще ставате родители. Очаквана или не, новината ще ви донесе неземно щастие. Измислете забавен и креативен начин да съобщите на близките ви. Те ще са също толкова щастливи.

Лъв

Голяма крачка напред

Лъвовете ще направят голям скок напред и то със самите себе си. Ще осъзнаят много от грешките си, ще бъдат благодарни за много от позитивните си качества и ще осъзнаят, че могат всичко. Голям напредък ще постигнат в изграждането на по-стабилно самочувствие, което ще им даде сила да завладеят света.

Дева

Ново вълнуващо запознанство

Девите най-накрая ще срещнат човек, който ще ги накра да повярват отново в любовта. Чакането си е струвало, горчивият опит е бил, за да се усети по-сладко следващият етап от живота им. Ще летите от щастие, не се тревожете, няма да е никак кратко. На прага сте на най-сериозната връзка в живота си.

Везни

Голяма сватба

Най-накрая дойде и вашето време, в което спокойно ще може да си отдъхнете, след като сте казали "ДА!". Ще получите предложение за брак съвсем скоро, а сватбата ще трябва да побърза заради друга голяма новина...

Скорпион

Черният хороскоп на древните гърци подлуди интернет

Така нареченият черен хороскоп на древните гърци се състои от 10 „тъмни” знака, всеки от които е посветен на митично създан...

Любов от миналото ще се възроди

Вие сте човек, който не вярва много в това, че миналото може да ни донесе бъдещи моменти. Предпочитате да оставяте всичко назад във времето и да не се връщате към спомени и стари копнежи. През лятото стара тръпка ще се завърне в живота ви по нов и вълнуващ начин. Допуснете този човек до себе си... има какво да изживеете заедно.

Стрелец

Годеж

Очаква ви прекрасно предложение за брак! Ще сте сгодени още в началото на юни, с което ще дадете сериозни заявки, че връзката ви е наистина прекрасна. Бъдещето ви е много вълнуващо, звездите ви го казват. Не се чудете и на драго сърце приемете изненадващото предложение за брак.

Козирог

Нова работа

4-те зодии с ЛЮБОВНА промяна през май, юни и юли

Това за зодиите с промени в любовта през лятото. Ето какво ги чака... Близнаци Май ще мине спокойно в любовен план, но само за да ви д...

Вълнуваща, креативна и с добро заплащане. Ще имате голям късмет с намирането на ново поприще, с което и доходите ви ще се покачат значително. Ще може да изпълните много от желанията си, за които все не са ви стигали средства. Подарете си най-накрая мечтаното пътуване.

Водолей

Екзотично пътуване

Някой ще ви направи голям подарък и много ще ви изненада с пътуване до екзотична дестинация. Не сте очаквали такова внимание и такъв голям жест. Вие го заслужавате напълно и най-накрая ще може да отидете на прекрасно и вълнуващо пътешествие.

Риби

Нова тръпка

Ако се намирате във връзка, може би не сте с най-подходящия човек. Нова тръпка ще ви напомни какво е да сте влюбени и какво всъщност трябва да усещате от човека до вас. Не се колебайте да започнете нова връзка, периодът е изключително подходящ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com