Жените от тези ЗОДИИ са най-добри домакини

11574
Жените от тези ЗОДИИ са най-добри домакини
Снимка: iStock/Guliver

Добри домакини ли? Знаехте ли, че според зодията може да прецените, кои са най-добрите домакини? ... Те не се раждат, те стават. Но, както показва практиката, има жени, които са по-склонни към домакинството от други. И интересното е, че обикновено тези жени принадлежат към определени зодии.

Кои зодии са отлични домошари, къщовници и домакини, ще разберем сега.

Как всяка мъжка зодия прави предложения за брак

Всяка жена мечтае за предложение да се омъжи, но не всеки мъж е готов да изпълни капризите на своята избраница. И ако някои се решават ...

Телец

Представителите на тази зодия са надеждни служители, любящи съпруги и майки, отлични любовница. Всички тези качества умело се съчетават от представителката на зодия Телец. И тъй като домашният уют и хармония в семейството са основните компоненти за щастливия живот за нея, този пазител на огнището, дори е готов да посещава майсторски класове и обучения, само за да се научи как да готви безупречно, вкусно и богато, при това са аромат и финес.

Рак

Що се отнася до типичните представители на зодия Рак, те не могат да си представят живота без удобствата в семейното гнездо. В него ден и нощ са готови да създават уют, като бършат праха от стъклени рафтове и се придържат към кулинарството, по традиционните семейни рецепти. Къщата за жената Рак е храм. За нея, тя винаги трябва да е удобна, вкусна и топла. Затова полага всички усилия да си гаранти, че малките й желания съответстват на реалността.

Лъв

Двойките ЗОДИИ, които създават най-силни връзки

Връзките между различните зодиакални знаци, според астролози се базират основно на думите " Противоположностите се провличат. ". За да ...

Въпреки лудата си любов към обществения живот, жената Лъв винаги оставя в живота си място за домашен живот. И обикновено тази Лъвица има възможност да наеме домакиня и да прехвърли на нея цялата отговорност за готвене и почистване. Предвид факта, че Лъвицата, смята себе си за номер едно, при това не само по работа, но и у дома, готвенето за нея е друг прекрасен начин да докаже на останалите своето умение в кухнята.

Дева

Девата е изключително спретната и за нея всичко в къщата трябва да е като по игла и конец. Ако тя чисти, ще отдели достатъчно време за метене, полиране, пране, гладене и пр. Ако ще чака гости, то нейната маса ще изобилства от ястия по вкус за всеки. С една дума, Девата е максималист и при нея всичко трябва да е до абсолютно направено.

Скорпион

Жената Скорпион не е толкова запален почитател на тигани и мопове. Въпреки, това тя е свикнала да си поставя най-високата лента. Това важи, както у дома, така и на работното й място. Жената Скорпион усърдно се опитва да успее да направи всичко идеално добре. Освен това, според много притежателки на тази зодия, почистването си е вид антистрес. С негова помощ жените Скорпиони не само изхвърлят боклука от къщата, но и освобождават главите си от ненужни потискащи мисли.

Зодиите, които планират всичко

В зодиака има хора, които могат да постигнат целите си единствено и само ако имат ясен план, който да следват. Тях определяме като дост...

Козирог

По правило Козирозите не смятат себе си за отлични домакини и пазители на огнището. Реалността, обаче показва, че в по-голямата си част жените от тази зодия отлично умеят да съчетават натоварения работен график с домакински дела. Разбира се, те никога няма да разменят кариерата си за възможността да управляват собствена кухня. Ако, поне малко е възможно, в свободното си време домакините Козирог с удоволствие учат кулинарни умения. Това им помага да създават уют в дома си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com