Как да познаете сваляча според зодията

12211
Как да познаете сваляча според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Преди да свържете живота си с мъж, обърнете внимание на характеристиките на неговата зодия. Астролозите са убедени, че звездите са надарили някои представители на силната половина на човечеството с неприятно качество: те могат да сменят половинките си като ръкавици.

Ако вашият любим човек е Телец, няма за какво да се притеснявате. Тези хора избират партньор само по любов и са наистина готови да живеят с него до смъртта си.

Второто място отдолу нагоре в рейтинга на свалячите е заето от Лъвовете. Парадоксално, но тази егоистична и горда зодия знае как да обича истински не само себе си. Такъв мъж винаги ще флиртува с красавици, но никога няма да предаде избраницата си.

Следват Раците. За тях е трудно да спечелят вниманието на жената, която им харесва, но ако Ракът се ожени, то ще е веднъж завинаги.

Момчетата - Козирозите не обичат интриги отстрани, просто са твърде мързеливи, за да се "притесняват". Като много рационални, Козирозите мечтаят за домашна, икономическа жена, която ще стане отлична съпруга и майка.

Везните остават ергени за дълго време и няколко години внимателно разглеждат избраниците си, преди да направят предложение за брак. Те се женят само по любов, убедени в чувствата си. И знаят как да ги запазят за цял живот.

Овенът не може да се нарече женкар, но след големи скандали те са напълно способни за мимолетна афера. Девата оценява семейството, подхожда към всичко рационално и е способна на искрена привързаност. Но често тези мъже се женят няколко пъти - те почти не страдат след развода и лесно завързват нови връзки. Скорпионите са много страстни и импулсивни. В отношенията с тях предателството е доста вероятно.

Бракът с Водолей е много натоварващ, битовата рутина е скучна и непоносима за тях. Те никога няма да останат дълго до жена, която се опитва да ограничи свободата им. Рибите са ужасно вятърничави. Дори сексът с друга жена не се смята за измама от тези момчета.

Стрелецът много обича приключенията, включително романтичните. С една жена бързо им омръзва. Най-големите женкари са Близнаците. Връзките с тях започват ярко, страстно, тези мъже са в състояние да обърнат главата на всяка жена. За съжаление, всички романи с тях не траят дълго.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com