Как да угодим на жените

1577
Как да угодим на жените
Снимка: iStock/Guliver

Погледнете се в огледалото. Имате добри външни показатели. Те, обаче може да попречат над собствената ви гледна точка за това как трябва да изглежда мъжът.

Смеете се на стилизиращите продукти. Предпочитате да се обличате като дете. Широки дънки, големи тениски, износени маратонки. И тонове дезодорант. "Момчетата, които се грижат за външния си вид, са метросексуални, нали?"

Опитайте се да оставите настрана предразсъдъците си и да разберете, какво наистина искат жените.

1. Хубави дънки - изхвърлете всичко от стария гардероб или поне опитайте нещо ново. Жените обичат стилните мъже. Това изобщо не означава, че трябва да облечете розова риза с черна вратовръзка. Просто опитайте нещо ново. Експериментирайте. Вземете си стилни дънки за начало. И не забравяйте, че те не трябва да са твърде широки. Това вече не е на мода.

2. Хубави обувки - похарчете известна сума пари за добри обувки. Изберете нещо стилно и удобно. Опитайте се да си купите обувки с добра марка. Това ще увеличи шансовете ви да купите наистина траен и качествен артикул.

3. Тонизиране - това не означава да се подстрижете късо или да се обръснете нула номер. Предлагаме ви, да опитате някоя елегантна прическа. Сега те са на мода, а именно леко небрежните прически. Ако е необходимо, оформете косата на масури и с лак за коса.

4. Може да имате страхотен тоалет, хубав обувки и стилна коса ... Какво следва? Време е да потърсите места, където да срещнете жените. От незапомнени времена мъжете отиват в бара в търсене на жени. Това вече не е толкова актуално. Съветваме ви, да обърнете внимание на онлайн запознанствата. Така няма да е нужно да прекарвате много време в опушените стаи всеки ден. Ако настоявате, че запознанствата в интернет са глупави, запишете се за вечерен курс. Може да отидете в книжарница или библиотека. Факт е, че според статистиката жените четат повече от мъжете. Следователно, близо до всякакви лавици с книги, вероятността от среща с хубаво момиче се покачва в пъти.

Жените обичат, когато мъжете са силни, независими и стилни. Момичето на мечтите ви, едва ли ще е в McDonald's. Може да ви чака във фитнес залата. Все пак, това е едно от най-подходящите места за запознанства.

5. И накрая, бъдете уверени, но не и твърде арогантни. Не използвайте старомодни фрази, с които в миналото е било обичайно да се обръщате към жените. Това няма да ги привлече. Не усложнявайте ситуацията. Ако видите жена да купува нещо в магазина, което вие самите обичате, кажете й за това. Разкажете как харесвате избрания от нея продукт или артикул. Говорете с нея за това. Не се страхувайте, бъдете себе си. Постепенно ще осъзнаете, че ако сте честни и отворени, може да се харесате на всеки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com