Как звездите поддържат форма

20247
Как звездите поддържат форма

Всички искаме да сме здрави, красиви и да имаме хубави тела. Разбира се, не всички можем да имаме манекенски мерки, затова се налага да внимаваме какво хапваме и да тренираме редовно. Много звезди са вманиачени и стигат до крайности, за да изглеждат перфектно. Днес ще ви разкажем за любимите тренировки, с които те поддържат форма. 

Бар Метод

Правете повече секс, по-полезен е от спорта

Австралийски сексолог „откри”, че двойките, които редовно „тренират”, са по-големи оптимисти и са по-здрави. Пр...

Известни привърженици: Кели Озбърн, Дрю Баримор, Дакота Фанинг, Люси Хейл, Ашли Бенсън, Дженифър Гудуин, Дениз Ричардс, Джулия Луис-Драйфус, Ана Пакуин, Зоуи Дешанел и др.

Отдръпни се Зумба! Вече има и друга танцова тренировка, на която са се отдали много известни дами, а именно Бар метод. Това е един изключително популярен в САЩ метод за отслабване и поддържане на спортна форма. Комбиниране на балетни стъпки, йога, пилатес и други движения, той е изключително ефективен, тъй като е доста силов и укрепва мускулите и цялостната издръжливост доста бързо. Едночасовата тренировка е насочена към всички основни мускулни групи и подобрява стойката. Резултатът, който дава този метод, е стройно тяло с оформени ръце, плосък корем, повдигнато седалище и издължени бедра.

Тренировъчен план на Бари

Елиша Кътбърт e най-красивата звезда в тв-ефира

Звездата от "Съседка за секс" получи престижното звание от редакторите на мъжкото списание "Максим", пише БГНЕС. "Как е възможно един ...

Известни привърженици: Ким Кардашиян, Кейти Холмс, Джесика Бийл, Сандра Бълок, Кари Ъндърууд, Аманда Сийфрайд, Кристина Апългейт, Кейти Курик.

С около 1000 изгорени калории на всеки един час, това е един метод за отслабване, предпочитан от много холивудски и световни знаменитости. Тази тренировка заема челно място в класацията за "Най-предпочитани тренировки за отслабване”" Това е изключително интензивен метод, при който се изразходва много енергия и не е за хора със слаби сърца. В тренировката са включени кардио, коремни преси, упражнения с тежести и други енергични упражнения. Резултатите при метода на Бари идват много бързо, като освен че ще изглеждате по-красиви, ще се чувствате и по-здрави.

 

Как вредните храни ни правят нещастни

Всички знаем, че с лошите храни трупаме мазнини и излишни килограми, а организмът ни се задръства. Малко обаче се замисляме за това, че...

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ В НАШИЯ ЖЕНСКИ САЙТ IWOMAN.BG!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com