Категорични знаци, че той вече не се интересува от теб

10058
Категорични знаци, че той вече не се интересува от теб
Снимка: iStock

Всяка нова връзка в началото изглежда вълнуваща, но след няколко месеца всичко може да се промени. Понякога се случва, че след 2-3 месеца след началото на връзката, мъжът внезапно започва да проявява по-малко интерес към жената. Когато искате сериозна връзка, е много важно да разберете на какъв етап се намирате. През първите 1-2 месеца мъжете често се опитват просто да се опознаят, за да разберат дали искат да продължат връзката по-нататък. Но жените често искат незабавно да превърнат познанството си във връзка, особено ако са привлечени от мъжа. Ето защо, ако мъжът е загубил интерес към вас след 2-3 месеца, тогава най-вероятно той решава дали връзката има потенциал.

Важно е да запомните, че в началото на една авантюра хората често показват само най-добрата си страна. И ви е трудно да разберете какъв човек е през първите шест месеца. Ето кои са признаците, които говорят, че той е вече безразличен към вас:

Трудността да се отдадеш на една връзка

Прекарва все по-малко време с вас

Някои хора не обичат конфронтациите и сериозните разговори. Мъжът може да започне да "изчезва" от вашето пространство с надеждата, че вие сами ще се досетите за раздялата. Може никога да не разберете истината защо се е случило това - дали вече няма чувства или е намерил друг обект на своята любов. В този период той чест излиза с приятели и забравя да се забавлява заедно с вас.

Не се интересува как е минал денят ви

След всеки работен ден очаквате да се приберете у дома и да споделите за всички трудности и забавни моменти, през които сте минали. Обаче никой не се интересува от това. Не чувате въпроси, нито инициатива за разговор. Тази ситуация трябва да ви дава ясен сигнал, че вашият любим не се интересува вече от вас.

Загубил е страстта си към вас

Емоционалната връзка е от голяма значение за всяка двойка. Липсата на интимност е началото на края. Това означава, че няма желание да изпита моменти на наслада с вас или вече е намерил друга. Струва ли си да бъдете с този човек? 

3 знака, че в твоята връзка няма любов

Забравил е за милите думи

Вече не чувате думите “колко си красива”, “липсваш ми” или “обичам те”. Понякога първоначалният изблик на любов е преминал към по-спокоен етап от връзката, когато любовта се изразява с малки жестове, а не с мили думи, но ако това се допълва от по-горните признаци, значи чувствата вече са изстинали.

Забравя важни дати

Как ще се почувствате, ако вашият любим забрави рождения ви ден? Може да простите една грешка, но постоянна липса на уважение, едва ли. Още един знак, че вече сте му безразлична.

Не можем да пропуснем проявата на грубост или липсата на планове за бъдещето, както и непрекъснатата заетост или липсата на усмивка, когато те види.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Златните 8: Тези качества правят жената магнит за мъжете

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com