Защо изневеряват жените

6358
Защо изневеряват жените
Снимка: Pixabay.com

Съществува хипотеза, че мъжете са полигамни и имат нужда от няколко жени едновременно, защото такава е природата. Но не забравяйте, че жените също са склонни да кръшнат и имат своите причини за това. Ето и кои са те:

Изгубената страст в леглото

Това са 3-те зодии, които са склонни да кривнат от правия път

В нашето съвремие все по-трудно е една връзка да се запази здрава и нито един да не прибегне към някакъв вид изневяра, била тя физическ...

Добрият секс при двойките често се случва през първите 3-4 месеца от връзката. Времето минава, появяват се ежедневни проблеми и страстта намалява. Желанията и възможностите на партньорите трябва да съвпадат. Ако мъжът не може да даде на жената това, което тя иска, тогава тя ще търси това, което иска от друг. Много често такъв проблем се появява само с течение на времето. Можете да изгладите отношенията като говорите открито и разкриете вашите най-интимни очаквания. 

Желание за нови усещания

Всички се уморяваме да вършим една и съща работа с времето. И в любовните отношенията. Когато една жена дълго време не получава нови емоции и усещания, тя може да ги намери в нов партньор.

Когато се чувстват самотни и объркани

Личностна криза може да се случи и на 18, и на 30, и на 45. Има много причини: проблеми в работата, разочарование в кариерата, липса на финанси или майчинство. Всичко това може да накара жената да се чувства самотна, неразбрана или ненужна. Това може да я накара да преживее кратка авантюра, за да се почувства макар и за кратко желана и ценена. Ако рамото на любим човек е наблизо, това няма да се случи. Една жена се опитва да намали нивата на стрес, като използва своята сексуалност.

Неща, които трябва да направите, преди да простите изневяра

Ако се чувствате изправени пред избор да простите на половинката си, който ви е изневерил или да го напуснете, не е чудно да се окажете...

Недоволство от партньора

Жените изневеряват, защото не са доволни от този, който е до тях. Той вече е неглижирал външния си вид или е забравил за романтичните жестове. Честите домашни неприятности, скандали и финансови неволи убиват любовта. Жената започва да търси интимност извън дома.

Импулсивна изневяра

Понякога това е просто възможност, която една жена не би могла или не иска да пропусне в момента. Всеки прави грешки и дори щастливите жени може да действат импулсивно. Екзотична ваканция с приятелки или забавна вечер в бара са предпоставка за изневяра.

Изневяра за отмъщение

8 вида изневяра, която не е физическа

Да поговорим за изневярата. Можем да квалифицираме това „предателство“ в личните отношение на физическо и емоционално. ...

Ако жената успее да превъзмогне изневярата на мъжа си, връзката може да продължи, любовта също. Понякога тя иска да унизи и да накара мъжа си да страда също толкова, колкото и нея. Ето защо прибягва да авантюра само да покаже, че и тя може да сложи рога.

Кои са знаците, че жената изневерява

Купуването на секси бельо или дългото задържане пред телефона могат да ви подскажат, че не сте единствен в живота й. Ако вече не се дразни на обичайните ви недостатъци, това е допълнителен знак, че някой друг я прави щастлива.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com