Трудността да се отдадеш на една връзка

33633
Трудността да се отдадеш на една връзка
Снимка: iStock/Guliver

Много време отнема за да намерим правилния човек в живота. Понякога това става след години, десетилетия и много разбити и провалени връзки. Момента да се отдадем на някой е изпълнен с радост, болка и много смесени чувства. Тъкмо се срещнем и съберем с човек, започваме да си задаваме въпроси като: „дали ще излезе нещо?” , „ами ако не е правилния човек?”, „само си губим времето” и куп други мисли, които всъщност доста ни плашат.

Сигурността и доверието вървят ръка за ръка. Това са двете най-важни неща в една връзка и, ако ги чувствате, значи сте в правилна посока. Не забравяйте,че е много важно винаги да казвате какво мислите, защото споделянето е вид интимност, но по по-различен начин и е много важно да присъства помежду ви. Разбира се има и връзки при, които доверието и сигурността „куцат“ и много лесно се загубват. Много честа причина за разруха е изневярата. Уж вярвате в партньора си и той във вас, а в един момент-Изневяра.

6 причини да излизате с по-млад мъж

Обикновено тенденцията в една връзка е жената да бъде по-млада от мъжа, но нещата се променят. Има толкова много плюсове да имаш партнь...

И ето тук всичко се преобръща в отношенията. Ще ви покажем някои важни фактори, които имат голямо значение при започването и отдаването на една връзка.

Недооценяване

Правите нещо, а то не се оценява. По този начин се чувствате като игнориран, невидим човек, а в един по-късен етап на отношенията, партньорът ви може изобщо да не забелязва, че сте направили нещо за него. Това е сериозна причина заради която да сте препазливи и да обмисляте дълго преди да се отдадете на връзка.

Критики

Как да запазим интимната си връзка по-дълго време

Много хора не си дават сметка, че дори в интимен план трябва да сте изключително отговорни. За да запазиш връзката си за по-дълго врем...

Критиките от рода на „не оставяй дрехите си по пода“, „престани да вървиш и да ядеш навсякъде“, започват да се превръщат в проблем, който води със себе си единствено ярост и неразбирателство.

Ярост

Тук вече сигурността е потъпкана и не може да се говори за такава. Започвате лека полека да преживявате и просто да се опитвате да не влизате в конфликт. Не се разбирате изобщо, а всеки разговор води до скандал.

Пренебрежителност

Това са 4-те най-големи причини за развод

Семейството е най-голямата ценност, но не винаги е лесно да изградим собствено семейство, което да поддържаме. Именно поддържането на б...

Това е момента в който вашия партньор освен, че не ви забелязва, се отдръпва, постепенно. Сигурността изчезва напълно, вие сте незабележими и не смеете да повдигнете каквито и да е въпроси, за да не си докарате още пренебрежение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com