Кои са петте най-ревниви зодии?

16491
Кои са петте най-ревниви зодии?
Снимка: Unsplash

Всяко нещо е хубаво в допустимите си граници! Ние вярваме, че и с ревността е така. Без нея изглеждаме като апатични към половинката си, но прекалено много би значело, че сме параноични. Вижте кои са петте най-ревниви зодии, които определено трябва да внимават!

Телец

Телците възприемат хората, които обичат като техни притежания. Това може да бъде страшно секси и подкрепящо или може да се превърне в доста голяма досада. Телците изпитват чувства на завист и ревност, когато „техният“ човек не е при тях. Телците са много търпеливи и толерантни, но до даден момент. След това се превръщат в разярен бик, пред когото размахват червен плащ. Те могат да бъдат злобни и манипулативни с думите си, но могат и да се превърнат във физически застрашителни – да чупят, блъскат, трошат, дори да посегнат на любимия си човек в момент на гняв.

Рак

Раците са силно емоционални. Когато те обичат, го правят с интензитет и дълбочина, така че и когато ревнуват го правят по същия начин. Раците ревнуват без никакво основание от абсолютно всичко. Много често, те просто са неуверени в себе си и че половинката им наистина е избрала само тях. Заради това, те се притесняват, следят и проверяват половинката си. Правят сцени на ревност, цупят се, разиграват драми и скандали, докато с поведението и действията си изгонят любимия си човек. И така, най-накрая, наистина са постигнали това, което е било най-големият им кошмар – да загубят половинката си.

Лъв

Лъвовете са едни огромни биещи сърца, които просто искат да обичат и да бъдат обичани. Те са щедри, топли и добри. До момента, в който не ги нараниш. Тогава те се превръщат в ранен звяр и ще се опитват по всякакви начини да се защитят. Лъвовете не ревнуват явно – все пак не могат да си позволят да бъдат видени да се притесняват от някого, но с поведението си ще покажат много ясно какво мислят. Те ще прегръщат половинката си по-силно, ще я придърпат към себе си, ще я нацелуват, ще я държат за ръка, ще я обсипят с подаръци и внимание, за да не може и през главата ѝ да мине някаква съмнителна мисъл.

Скорпион

Скорпионите са известни със своята ревност. Те са сериозни в отношение на любовта си, изглеждат студени и злопаметни, но просто много яростно пазят доброто си ранимо сърце. Те смятат човека, когото обичат за продължение на тях самите. И дори мисълта за нечестност от страна на половинките им, за тях е болезнена като ампутация на крайник. Те като характер са съмнителни, подозрителни и трудно се отварят към нови хора и се доверяват, така че те ще проверяват и изпитват половинката си през цялото време.

Водолей

Водолеите са толкова толерантни, отворени, бохемски настроени хора, те никога не ревнуват. Лъжи! Когато Водолеят се влюби, този знак избира много съзнателно и обективно половинката си. Те преценяват и оценяват и избират човек, когото наистина смятат за добър, честен и уважителен. Те избират своя равен на себе си. Така че, Водолеят никога съзнателно не би избрал човек, който ще ги предаде, та това означава, че и те са на това ниво! Водолеят ревнува, използва интелекта си да тества половинката и страшно се ядосва, ако се окаже прав.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com