Любовен хороскоп за зима 2019

30038
Любовен хороскоп за зима 2019
Снимка: iStock/Guliver

Празниците са толкова вълшебни и изпълнени с любов и усмивки. Какво по-хубаво от топъл шоколад, хубава книга късно вечер и един любим човек, с когото да можете да споделите това. Но не всичко е толкова вълшебно и прекрасно, когато става въпрос за любов.

За някои зодиакални знаци, този сезон ще е наистина изпълнен с такива моменти, но за други, този сезон определено няма да е от най-приятните.

3-те зодии, които ще се борят до край за вас

Пречки и трудности се появяват постоянно и никой няма силата да ги избегне. Във взаимоотношенията ни с хората винаги има някои трудност...

Ето и вашия зимен любовен хороскоп:

Овен

Очаква те една наистина забавна зима, толкова много флиртове, нови запознанства и забавни моменти, че няма да имаш време дори да помислиш за неприятни минали преживявания. Отдай се на момента, тази зима определено ще е вълшебна за теб, очакват те толкова много горещи спомени, че няма да имаш време да спреш дори за миг.

Телец

Дори да не го осъзнаваш, ти наистина имаш нужда от нещо стабилно, а тази зима се очаква да намериш точно това – спокойствие и уют с любимия ти човек. Тази зима няма да флиртуваш, нито те очакват много нови запознанства, за сметка на това обаче, ще изградиш една наистина силна връзка.

За какво би рискувала живота си всяка зодия

В живота има избор, който определя кои сме ние и кои ще бъдем. И докато някои решения са прости и малки, други включват голям риск. И т...

Близнаци

Тази зима ще се влюбиш много силно и определено ще трябва да е пуснеш по течението и просто да изживееш уникалните и вълшебни моменти, които те очакват. Също очаквай много забавления и още повече поводи за усмивки. Тази зима ще е по-специална от миналите, за това не се съпротивлявай, а я изживей.

Рак

В момента сякаш просто не ти е до връзки или просто имаш такава, но не виждаш никакъв смисъл тя да продължава. През тази зима те очаква нещо наистина вълшебно. Ще намериш човек, който наистина ще те прави щастлив или пък искрата между теб и стара любов ще пламне отново и ще превърне живота ти в приказка.

Лъв

5-те най-нахални ЗОДИИ

Има зодии, които наистина не се интересуват колко неудобство биха моли да създадат с въпросите си, те просто искат да знаят всичко и не...

Тази зима те очакват много луди моменти, а ти имаш нужда точно от такива. Тази зима ще намериш някой, с който ще можеш да изживееш всички тези незабравими мигове. Но не само зимата ще бъде вълшебна, очакват те много изненади и споделени усмивки и през следващите месеци.

Дева

Ако имаш връзка, определено тази зима ще вземеш решение дали все още искаш да бъдеш с този човек. Ако не си във връзка, то през студените месеци ще направиш равносметка и може би ще намериш човек, за когото ще си готова да жертваш свободата си. Просто трябва да помислиш кое е най-правилното решение.

Везни

Определено началото на зимата няма да е най-перфектното време за теб, очакват те някои трудности, но не бива да се отчайваш, защото в началото на февруари ще намериш човек, който ще е една от най-силните ти тръпки и ще направи живота ти вълшебен.

2-те зодии със златни сърца

В този свят, в който все по-често властват омразата, лошото и терорът, добротата е рядко срещано съкровище, а милите и сърдечни хора не...

Скорпион

Очаква те нещо наистина много вълшебно, нещо, за което дори не си мечтал. Любовта сама ще те намери, само не бива да упорстваш много. Трябва да се отдадеш на момента и да не мислиш прекалено много за последствията, време е за забавление.

Стрелец

Определено няма да получиш това, за което мечтаеш, но това в никакъв случай не бива да те разочарова, защото след зимните месеци ще ти се случат толкова много хубави неща. Просто се наслади на този толкова красив сезон и не очаквай нищо от никого, ще си спестиш доста главоболия.

Козирог

5-те зодии, които са НЕВЪЗМОЖНИ за обичане

Понякога любовта е доста сложна и никой не може да я разбере. Случвало ли ви се е да се чудите защо с даден човек просто не се получава...

Тази зима ще сбъднеш мечтите си, свързани с любовта. Определено ще изживееш много неповторими моменти, които обаче няма да спрат с края на зимата, очаквай всичко това да продължи и през следващите сезони.

Водолей

Тази зима не започна както очакваше, нали? Не се притеснявай, най-хубавото тепърва предстои, стига да си достатъчно търпелив да го изчакаш. Очаква те голяма изненада в любовта, изненада, която ще разтърси целия ти живот.

Риби

Тази зима ще е наистина вълшебна за теб. Обвързаните определено ще намерят начин да заздравят връзките си и да създадат спомени, а необвързаните ще намерят човек, който ще върне усмивката на лицата им и ще ги стопли през студените зимни дни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...