Месецът, в който си родена подсказва какво те очаква

34148
Месецът, в който си родена подсказва какво те очаква
Снимка: iStock/Guliver

Знаете ли, че месецът на раждане може да определи до някаква степен характера ни? Не само рождената дата, но и месецът, в който сме родени оказва влияние върху предизвикателствата, които ни е подготвила съдбата.

Ето какви са типичните черти от характера на жената спрямо месеца, в който е родена: 

Януари

Жените родени в първият месец от годината са изключително амбициозни, властни и силни по характер. Не се спират пред трудностите и обичат да владеят ситуацията. Когато нещата не се случват както трябва - губят контрол и понякога изпадат в паника. Те допускат точно определен тип хора до себе си, които се споделят техните виждания за живота.

Февруари

Те са загадъчни и сложни личности, които трудно контролират емоциите си. Често сменяват настроението си и понякога е трудно да ги разбереш. Те обичат романтиката и търсят "принца на бял кон". Хубаво е да знаете, че жената родена през февруари трудно прощава предателството и рискувате да я загубите за цял живот.

Март

Тези жени са специални. За тях любовта е нещо свято. Те са моногамни и никога няма да изневерят на избора си. Трудно може да останете безразлични към чара им. Страхотни приятели са и мразят предателството. Дори да ги нараните, никога няма да издадат тайните, които сте им доверили.

Април

Априлските дами са общителни и комуникативни личности. Въпреки това обичат да спорят и дори често прекрачват границата на добрия тон. Като минус можем да отбележим, че са много ревниви. Изпадат в истерия при най-малкото съмнение, че той си има друга.

Май

Защо не се празнува 40-ият юбилей?

Вероятно сте чували, че 40-тата годишнина не се празнува и вероятно се питате "защо?". Причините идват още от дълбока древност и естест...

Това са жени с много висок морал. Принципите им са над всичко и никога не правят компромис с тях. Понякога външният им вид оставя грешни впечатления в другите, но зад сексапилната фасада стои жена, която има много високи морални устои. Тежък характера и връзките с тях са трудни.

Юни

През месец юни се раждат жени, които са творчески настроени към света. Любопитството им е неизмеримо и понякога това ги вкарва в беля, защото често си пъхат носа там, където не им е работа. Освен това рядко си премълчават и винаги казват това, което мислят, без да осъзнават, че думите им могат да наранят някого.

Юли

Отличават се със своята интелигентност и чувство за хумор. Не обичат конфликтите и винаги стоят настрана от тях. На пръв поглед изглеждат недостъпни, но всъщност са много комуникативни личности.

Забавни и евтини идеи за подарък за рожден ден

Много често се чудим какво да подарим на своите приятели за най-специалния им повод - рождените им дни. В помощ на всички Buzzfeed са п...

Август

Надарени са с огромни сърца. Лесно прощават и още по-бързо забравят лошото. Разбира се, търпението си има граници и не допускат някой да се подиграва с чувствата им. Обичат да им обръщат внимание и понякога си мислят, че светът се върти около тях.

Септември

Жените, които са родени през деветият месец от годината имат силно развито майчинско чувство и проявяват голяма загриженост към чуждите проблеми. Лоялни са не само в любовта, но и във всяка сфера от живота. Не обичат връзките за една нощ и имат сериозни очаквания към представителите на другия пол.

Октомври

3 зодии, на които днес желанията се сбъдват

Хубаво е, когато имаме мечти. Те ни карат да се чувстваме живи, да се борим и да ги постигаме. Понякога обаче късметът не е на наша стр...

Открояват се със силен и независим характер. Подплатен с външната им красота - често плаши мъжете. Никога не страда от липса на внимание, но малцина се престрашават да си пробват късмета. И с право! Тя има много високи критерии и никога не прави компромис със себе си. Не се страхува да бъде сама и не обръща внимание на хорските приказки.

Ноември

Родените през ноември жени са бушуващ пожар, който трудно може да бъде овладян. Имат силно развита интуиция и надушват лъжата от километри. Амбициозни и упорити. Не се отказват пред трудностите и винаги преследват мечтите си докрай. Искреността им е сред най-силните качества.

Декември

В последният месец от годината се раждат жени с невероятни сърца. Имат голямо въображение и обичат да се смеят. Обичат да излизат от зоната си на комфорт и постоянно да научват нови неща. Търсят амбициозни и силни мъже, с които заедно да преодоляват предизвикателствата, пред които ги поставя живота.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com