Най-големите недостатъци на зодиите

35944
Най-големите недостатъци на зодиите
Снимка: Getty Images/Guliver

Всяка зодия има своите страхотни качества, но и своите негативни черти. Чудили ли сте се някога защо Овните са толкова избухливи или защо Раците са толкова напрегнати? Всичко това идва от онези черти, които можем да определим като не толкова прекрасни.

Ето кои са най-лошите черти на всеки зодиакален знак.

4-те зодии, за които любовта е мираж

В живота често се случва така, че обичаме тези, които не обичат нас. Споделената любов е съкровище, което не се полага на всеки. Това с...

1. Овен - Най-негативната черта в техният характер е, че не могат да се примирят, че нещата не се случват както те искат. В такива моменти те започват да с държат като деца и са наистина изключително дразнещи. Точно тогава избухват и създава истинска драма около себе си

2. Телец - Изключително обсебени от външния вид на нещата и от цените им. С една дума-материалисти. Разбира се, не е лошо да цените красивите и изискани неща, но Телците са прекалено големи материалисти, които дори можем да наречем консуматори.

3. Близнаци - Доста често представителите на тази зодия са двулични, което естествено е неприятно за всички хора, които общуват с тях. Всъщност те не го правят нарочно в повечето случаи. Те са просто приказливци. Често обаче, се случва така, че казват грешните неща на неправилните хора.

4. Рак - Те непрекъснато се притесняват за нещо и са несигурни в себе си. Отделят прекалено много време в обмисляне на маловажни неща и събития. Те постоянно мрънкат и се притесняват за неща, които дори не биха направили впечатление на другите зодии. Така натоварват както себе си, така и останалите.

5. Лъв - Изключително големи егоисти, които постоянно искат вниманието и прожекторите да са насочени към тях. Единственото, което те искат е просто да не бъдат игнорирани. В противен случай просто полудяват.

3-те двойки зодии, които не могат един без друг

Има хора, които просто са родени един за друг и го разбират с времето. Всеки търси своята половинка и се надява един ден да я срещне. Т...

6. Дева - Те са прекалено осъдителни към другите. Това е защото имат много високи стандарти и очакват от другите да оправдават очакванията им. Те постоянно критикуват и дори понякога стават жестоки и груби. Точно това ги прави неподходяща компания за по-напрегнати моменти.

7. Везни - Представителите на този зодиакален знак се славят с добротата си, но понякога могат да бъдат и доста коварни, особено ако се изпречите на пътя им. Те са способни нарочно да ви подлеят вода и да ви саботират. В момент, в който се борят за победата, могат да бъдат наистина доста жестоки.

8. Скорпион - Те са толкова студени, понякога дори изглеждат безчувствени. Представителите на този зодиакален знак могат да бъдат наистина жестоки. Те нараняват без дори да им мигне окото. Изобщо не се интересуват как се е почувствал човека, който буквално са сдъвкали и изплюли.

9. Стрелец - Тези хора са наистина доста арогантни и самоуверени, което трудно може да се хареса на околните. Тяхната самоувереност много бързо може да се превърне в чист нарцисизъм. А това е отблъскващо за повечето хора.

10. Козирог - Те често смятат, че всички останали хора са под нивото им. Вирват нос много бързо и започват да гледат от високо. Понеже са класически перфекционисти, те вярват, че само и единствено те могат да се справят с определени ситуации.

3-те зодии с непоносими ХАРАКТЕРИ

3. Близнаци Тази забавна, лъчезарна и бъбрива персона, заема 3-то място в класацията на най-трудните характери. И причините не са ма...

11. Водолей - Те са прекалено странни хора, които абсолютно никой не може да разбере. Водолеите не са привлекателно странни, те са доста дразнещо странни и това ги прави нежелана компания понякога. Умът им винаги хвърчи на някъде и те често се хващат за теми, които интересуват само тях.

12. Риби - Те живеят в свой собствен свят и често забравят да погледнат каква е реалността. Докато се радват на измисления си свят, те постоянно закъсняват за срещи и отменят задачи. Това ги прави несериозни в лицето на останалите хора и може дори да повлияе на приятелствата им.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com