X
 
 

Най-нещастните дни от седмицата за всяка зодия

23702 0
photo of Най-нещастните дни от седмицата за всяка зодия
Снимка: Istock/Guliver
Нумеролозите и астролозите са единодушни, че всеки човек има свои успешни и неуспешни числа. Същото се отнася и за дните от седмицата всеки, от които е благоприятен за някои зодиакални знаци, но в същото време неуспешен за други.

Ето и кои дни от календара за всяка зодия се считат за най-неблагоприятните:

Най-великите жени са от тези 5 зодии

Несъмнено всяка жена притежава специална привлекателност и харизма. Въпреки това съществуват 5 зодии, под които се раждат наистина стра...

Овен

За повечето Овни, петъкът е най-злополучния ден от седмицата. На този ден често се наблюдава енергиен дисбаланс. Такъв се отразява зле на представителите на този зодиакален знак. Затова астролозите препоръчват на Овните да не насрочват важни събития в петък, а по-скоро да почиват и да се отпускат.

Телец

Най-неблагоприятният ден от седмицата за Телец се нарича вторник. Именно в този ден започват да реагират остро на критиките, отправени към него. На този ден влиза в конфликти с други хора и не се чувстват много добре.

Нещата, които различните зодии мразят

4-те най-упорити ЗОДИИ

Има хора, които за нищо на света не биха се предали. Те не биха се отказали от мечтите си, независимо колко трудности ще се изпречат на...

Близнаци

Близнаците наистина не обичат понеделник и постъпват правилно. Всъщност в наши дни те често са преуморени и са подложени на голям стрес. За съжаление, не всички Близнаци могат да си позволят да организират почивните дни от понеделник или да намалят стреса, през деня.

Рак

Трудно е да се назове конкретен ден от седмицата, който да се приеме за неуспешен за Рака. Единственото, за което астролозите са съгласни е, че Раците не понасят дни с промяна на фазите на Луната: пълнолуние и новолуние. В такива периоди всички Раци изпадат от класацията, могат да се обезсърчат и дори да се потиснат. Ракът не си струва да полага тежки физически усилия или умствен труд в такива дни.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК

Как всяка зодия привлича любовта

Всеки зодиакален знак обича по свой начин. Някои се влюбват на момента, докато други изискват дълъг период от време, за да почувстват л...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители