Никога не правете тези 8 неща на рождения си ден

29077
Никога не правете тези 8 неща на рождения си ден
Снимка: iStock/Guliver

На рождения ден всичко е позволено! Обикновено така си мисли всеки рожденик, а и защо не. Прекрасен празник, отбелязващ деня, в който сме се появили на бял свят. Има обаче някои неща, които не е хубаво да се правят на рождените дни. От суеверие или не, събрали сме ги на едно място и искаме да ви ги споделим. За да имате страхотен и паметен празник, най-добре не правете следващите неща на рождения си ден.

Брой на гостите – нека не е 13. Знаете, че това е фаталното число и рождения ви ден не е моментът, в който да тествате символиката му. Поканете още един човек или пък се откажете от някого, само не канете 13 души.

Кога не трябва да празнуваме рождения си ден?

Рожденият ден е веднъж в годината и обикновено свързваме този празник само с положителни емоции. Но в определени случаи е по-добре да н...

Караница – не се сърдете и не се карайте с никого на рождения си ден. Дори да се появят дребни пречки при организирането на празника, приемете ги с усмивка и измислете решение. Нека денят бъде отбелязан единствено с добро настроение.

Времето – приемете го такова, каквото е. Явно има причина. Ако вали, приемете, че ще ви върви по вода, ако се слънчево – усмихнете се и приемете слънцето в душата си. Не се оплаквайте и не мрънкайте за времето, приемете го с отворени обятия, защото то се появява специално за вас днес в целия си блясък, бил той светъл или леко притъмнен.

Предварително празненство – в никакъв случай! По-добре празнувайте няколко дни след рождения си ден, ако не успеете да се организирате на точната дата, но не и предварително. Смята се, че на рождения ден душите на предците ви ви благославят и предпазват. Ако отбележите деня си по-рано, няма да получите този дар, а дори може да си навлечете гнева им.

Празненство с друг човек – и то не е препоръчително поради горната причина. Счита се, че могат да възникнат пречки и отклонения в съдбата ви, ако споделите деня с друг човек. Освен това как ще се почувствате специални, ако още някой също празнува на този ден.

Забавни и евтини идеи за подарък за рожден ден

Много често се чудим какво да подарим на своите приятели за най-специалния им повод - рождените им дни. В помощ на всички Buzzfeed са п...

Поканете близки хора – рожденият ден е много специален празник и трябва да бъде отбелязан с най-близките хора. Не канете човек, когото не харесвате. Това е компромис, който не можете да си позволите на този ден. Приятелите ви ще ви разберат, ако съответният е свързан с някой от тях. Нямате нужда от неискрени пожелания, те носят лош късмет, затова си ги спестете.

Торта – винаги трябва да има торта, за да ви е сладък животът! Освен да си хапнат гостите, тортата носи и късмет на рожденика.

Желание – преди да разрежете тортата си пожелайте нещичко, духайки свещичките. Това е задължителна част от рождения ден. Вярвайте и желанието ще се сбъдне. Запомнете, че не бива да казвате желанието си на никого, докато не се осъществи, защото това е тайна между вас и Вселената, която никой не бива на узнае. В желанието не трябва да се съдържа частицата „не“, внимавайте с изказа.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com