Откриха коя е най-непривлекателната част от тялото

12660
Откриха коя е най-непривлекателната част от тялото

Ако винаги сте смятали, че носът ви е най-непривлекателната част от тялото ви, то се оказва, че грешите. Специалисти откриха коя е най-непривлекателната част от човешкото тяло и тя се намира... под кръста.

Оказва се, че това са краката или най-точно стъпалата. Това е частта от тялото, която повечето хора не харесват нито в себе си, нито в партньора. Това често води до липса на самочувствие и сексуално желание.

Проучването е проведено от компания за продукти за маникюр и педикюр и в него участват 2000 представители и на двата пола. Две трети от жените не харесват собствените си крака, а 20 на сто дори се срамуват от стъпалата си и предпочитат да не ходят боси, дори когато са сами. Една трета от мъжете признават, че ходилата са най-непривлекателната част в женското тяло, предаде БГНЕС.

Въпреки това жените са склонни да харчат много пари за поддръжка на тази така "грозна" част от тялото си. Две трети от дамите постоянно си правят педикюр, но не и през зимата. Едва 6% от жените се грижат за краката си през студения сезон. А почти една трета от жените носят неудобни обувки, само защото изглеждат красиви и грациозни с тях.

Редактор: Калина Здравкова

Полът и значението му за световния мир

Валъри Хъдсън и трима нейни колеги създават най-голямата база данни за статуса на жените по света днес. Благодарения на тази база данни...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com