Проблемите на зодиите за седмицата 20-26 март

8450
Проблемите на зодиите за седмицата 20-26 март
Снимка: Thinkstock/Guliver

Какви проблеми очакват зодиите в седмицата от 20-ти до 26-ти март? Разберете в нашия кратък хороскоп за седмицата:

Овен

Дните около рождения ден често са най-депресиращите от цялата година. Имаш чувството, че изпадаш в дупка, от която не можеш да излезеш. През тази седмица се очаква да ви залее вълна от тревога и депресия. Не се отдавайте на негативни емоции. Повтарайте си, че всичко отминава и идват по-добри дни.

Телец

Напоследък имате проблеми с финансовата си стабилност и това пречи на емоционалния ви баланс. Не се отчайвайте от липсата на пари, а съсредоточете цялото си внимание върху това как да заработите такива. Не позволявайте на безпаричието да ви завладее.

Близнаци

И тази седмица еднообразието продължава да ви съсипва. Достатъчно комуникативни сте, че да успеете да намерите нови приятели или да се повеселите със старите. Разнообразете се, станете от дивана и се освободете от депресията, на която сте се отдали.

Рак

Тази седмица преливате от енергия, но сте завързани в офиса и затрупани със задължения. Не позволявайте на това да убие енергийния ви прилив. Сърфирайте, променете Facebook профила си, заменете всички стари снимки с нови. Отдайте се на запознанства в социалното интернет пространство и разширете приятелския си кръг.

Лъв

Може да се почувствате изтощени тази седмица. Уморени от постоянните опити за доказване на работното място и във връзката си. Не се отказвайте и продължете в същия дух. Съвсем скоро резултатите от положения труд ще ви изненадат.

Дева

Напоследък вниманието около вас е твърде голямо, че да го понесете. Чувствате се изморени от хората и разговорите. Но това е една страхотна седмица за представителите на вашия зодиакален знак. Ако търсите нова тръпка или нова работа, това е вашата седмица. Използвайте цялото внимание, за да постигнете целите си.

Везни

На кръстопът сте и това ви съсипва. Започвате началото на седмицата с огромни терсания за бъдещето си. Не се отдавайте на отчаянието си. Това е перфектна седмица да направите своите избори и да започнете отново да живеете. Изберете от къде да започнете.

Скорпион

Чувствате се задушени напоследък и напрежението ескалира през идната седмица. Скандалите не са решение на проблема. Не изкарвайте нервите си върху близките си, а ги помолете за помощ. Сами причинявате страданието си.

Стрелец

Самотата ви убива. Сингъл живота ви идва в повече и отчаянието ви завладява. Не мислете, че вечно ще бъде така. Имате нужда от човек до себе си? Направете нещо по въпроса. Самосъжалението тази седмица ще ви дойде в повече и ще направите стъпка към промяната.

Козирог

Заблестявате силно тази седмица, но сте изгубили вътрешния си баланс. Опитайте да успокоите демоните си и да се помирите със самия себе си. Нервните изблици няма да донесат нищо добро тази седмица.

Водолей

Умората взема връх над зодиакалния ви знак. Началото на седмицата започва с отрицание към заобикалящия ви свят. Явно работата ви е изтощила всичките ви сили. Към края на седмицата очаквайте прилив на енергия. Подгответе се за вълнуващ уикенд изпълнен с приключения.

Риби

Достигнали сте своя връх във всички сфери на живота си. Перфектна връзка и дългоочаквано повишение в работата. Но нещо все още не ви достига. Тази седмица се тормозите от непрестанни планове за нови неща, свързани с повече изгода.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Колко време трябва, за да втаса козунака?
Колко време трябва, за да втаса козунака?

Тестото за козунаци обикновено втасва три пъти и се меси дълго, внимателно и съсредоточено. Оставете тестото на топло място за 1,5-2 часа да втасва. Температура...