Сватби, разводи и приключения: Kитайски хороскоп за септември 2021 г.

8811
Сватби, разводи и приключения: Kитайски хороскоп за септември 2021 г.
Снимка: Istock/Guliver

Септември 2021 г. е време на приятни промени. Някой очаква увеличение на заплатата, друг ще купи апартамент. Можете да научите какво  ви очаква, като се позовете на прогнозата на астролозите, специалисти в областта на ориенталските хороскопи.

Година на плъха

Ще искате да създавате, да извършвате героични дела и да бъдете първи навсякъде и във всичко. Здравето може да пострада.

Година на Вола

Може да бъдете поканени на всяко важно събитие: сватба, рожден ден или кръщене. В никакъв случай не трябва да отказвате! Това е чудесно извинение не само да се забавлявате, но и да създадете полезни контакти.

Годината на тигъра

За да постигнете успеха, за който се мечтали, ще се наложи да пренебрегнете изкусителните, но съмнителни оферти. Добре е  да започнете да спортувате през септември.

Година на заека

При решаването на всички септемврийски проблеми представителите на този знак ще бъдат подпомогнати от интуицията. Въздържайте се от импулсивни и спонтанни действия. Ако имате належащи въпроси, по-добре потърсете отговорите на тях от специалисти, а не да фантазирате.

Година на дракона

Очаквайте прилив на огромна енергия, който не трябва да се изпуска. Време е да се заемете с бизнес, който е отложен. Може да получите нова работа.

Година на змията

Обстоятелствата изобщо не позволяват почивка и самопознание. Важно е да бъдете последователни и организирани, за да избегнете фатални грешки. Проблемите в личния живот не са изключени. Трябва да сте готови за това.

Година на коня

Понякога е по-добре да вървите по течението, отколкото да действате обратно. Само ще ви загуби енергията. Приятни промени се очакват през септември. Възможни пътувания, началото на важно проучване, стаж.

Година на козата

Необходимо е да контролира всичко и всички, но да не се меси в чужди дела. Ще има много сили. По-добре е да не говорите за плановете си с никого. И е по-добре да инвестирате печалбата в недвижими имоти или кола.

Година на маймуната

Септември 2021 г. е много печеливш месец за представителите на този знак. Личният късмет е гарантиран.

Година на Петела

Важно е хората, родени в годината на Петела, да защитят своето информационно пространство и ценен интелектуален „капитал“. Споделянето на идеи, разкриването на съдържанието на нетривиални проекти сега е изключително опасно - идеята може да бъде открадната. Някой може да се опита да хакне лична поща или да открадне документи с важно съдържание.

Година на кучето

Представителите на знака Куче през септември ще бъдат най-щастливи - най-съкровените мечти могат да се сбъднат. Изненадващо, не е нужно да правите нищо специално за това. Не бива да реагирате твърде емоционално на случващото се.

Година на прасето

За хората, родени в годината на прасето, септември ще мине незабелязано! Сега е важно да разширите кръгозора си: да четете полезни книги, да слушате авторитетни личности, специалисти в различни области. Натрупаните знания ще помогнат за достигане на ново ниво на живот. Заплатата също ще расте!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com